När vi går igenom utbudet hos Vive Maria damkläder ser vi att feminint möter raka former i en look med bohemiska inslag och en mjuk känsla. Helt i linje med de senaste trenderna är stilen avslappnat casual. Vi visar vägen till de rätta plaggen hos Vive Maria.

Uppdaterat mode från Vive Maria damkläder

I årets mode ser vi ett tema där enkla linjer möter mjuka, feminina influenser. Detaljer som till exempel blommiga mönster accentuerar det bohemiska inslaget i modet. Plaggen har ett modernt uppdaterat stiluttryck, vilket gör dem enkla att bära. Satsa gärna på nyckelplagg som a-linjekjol och tygbyxor i ankellängd - du hittar dessa och andra stilfavoriter hos Vive Maria. Den här säsongen kompletteras basfärgen svart med en färgpalett i varma naturtoner som cognac, camelbrunt och naturella färger i offwhite. Matcha dessa accentfärger med dina plagg i gråskala från Vive Maria.

Dressa upp, dressa ner

En av favoriterna från Vive Maria damkläder är de härligt avslappnade jerseyklänningarna med veckade detaljer. Varför inte satsa på en rutig klänning? Det är nämligen ett modemönster som vi kommer att få se mer av framöver. Blusarna med rosettknytning är också mycket populära, matcha gärna med kjol - välj gärna en plisserad modell som är väldigt trendigt just nu. Är du mer inne på byxor - kombinera med dina favoritjeans för en mer casual look, eller med en kostymbyxa till det viktiga mötet på jobbet. Det är det som är det fina med Vive Maria damkläder - de gör det löjligt enkelt att dressa upp eller dressa ner en look, helt beroende på tillfälle.