Kläder
Kappor
Blusar & skjortor
Overall & jumpsuit
Underkläder
Strumpor
Sportkläder
Badmode
Storlek
Varumärke
Pris
Färg
Längd
Ärm
44 artiklar
Sortera efter:
Sida 1 av 1

Höj glamouren i din basgarderob. Versus Versace damkläder låter gränserna mellan det alldagliga och festliga sammansmälta. Hos varumärket finner vi en urban finstämdhet som andas ung lyx. I kollektionerna finns plaggen vi vill bära både på partyt, klubbgolvet och till vardags!

Från stilsäkra shoppingrundor till sofistikerat barhäng

Det som skapar den breda variationen hos Versace är den tillbakalutade elegansen. Italiensk design är känd för sin extravagans och kvalitet och Versus Versace damkläder är långt ifrån ett undantag. Hos modehusets yngre underlinje hittar vi de korta figursydda cocktailklänningarna som tar dig hela vägen ut i natten. Här finns också coola mönstrade leggings och kroppsnära toppar i omsorgsfulla skärningar med raffinerade detaljer som stenar och nitar. Versus Versace är som gjort att bära med ett par skyhöga klackar eller ett par av säsongens coola sneakers. Silhuetten är kaxigt feminin vilket öppnar upp för lek med konventioner.

Bejaka din glamouröst kaxiga sensualitet i Versus Versace damkläder

Designen hos Versus Versace damkläder kan bäst beskrivas som sexigt välklädd. Objekten präglas av en kultiverad med sensuell form. Plaggen riktar sig till den unga kvinnan i storstaden med en dynamisk och vibrerande livsstil. Tonvikten ligger på utformning, där omsorg om snitt och skärningar får stor betydelse. Den ungdomliga konturen finns alltid närvarande och blir tydlig i materialkombinationer där en skir blus gärna kombineras till korta och snäva kjolar i denim eller med skinnjackor i biker-stil. Vi känner oss världsvana i det senaste från Versus Versace damkläder! Det känns naturligt att stå i centrum - och detta är garanterat plagg som skapar lookar som drar blickarna till sig!