Kläder
Blusar & skjortor
Jeans
Overall & jumpsuit
Underkläder
Strumpor
Sportkläder
Badmode
Kvinna

Damkläder från Vans

Storlek
Varumärke
Pris
Färg
Längd
Ärm
79 artiklar
Sortera efter:
Sida 1 av 1

Ständigt trendriktiga Vans har präglat flera generationer med sitt avslappnade men samtidigt genomtänkta streetmode. Märket är en klar favorit hos världseliten inom skate och bmx, och syns även på storstädernas hippaste inneklubbar. Knappast en tillfällighet tror vi!

Legendarisk livsstilsmarkör

Vans klassiska sliponskor är antagligen det enskilda plagg som kommit att symbolisera märkets persona. Utbudet är däremot mycket större än så. Alltifrån lediga tröjor som är enkla att dra över den övriga outfiten när du har bråttom iväg, till t-shirts med nyskapande tryck får plats under märkets vingar. Om du är en som älskar att vara ute och visa vem du är, om du älskar att ge dina vänner respekt och har en öppen och frihetslängtande attityd, då är Vans damkläder helt rätt för dig.

Berätta för omvärlden vem du är med Vans damkläder

Ingenting säger antagligen lika mycket till omvärlden om vem vi är som det vi har på oss. Kläder gör det enkelt att vara personlig och visa sitt rätta jag. Det faktum att Vans är sponsorer till världens ledande skejtare gör att vi förstår att detta är ett märke som menar allvar. Aldrig stått på en bräda? Varför inte ge det en chans tillsammans med en schysst skejtstil? Med ett par löst sittande, rippade jeans och en klassisk huvtröja med den legendariska Vans-loggan kan det knappast bli annat än succé. Även om skatekarriären blir kortvarig är det troligt att kärleken till kulturen blir desto längre. Har man en gång hittat till sitt naturliga avslappnade jag är det stor chans att man vill vara kvar där.