• Storlek
  • Varumärke
  • Pris
  • Färg
  • Längd
  • Material
  • Midja
30 artiklar
|Sortera efter:
Sida 1 av 1

Vad sägs om 10% rabatt på nästa beställning? *

Anmäl dig till Zalandos nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa beställning, plus stilinspiration och exklusiva erbjudanden direkt i inkorgen.

I vår integritetspolicy kan du läsa mer om dataskydd på Zalando.

Det som verkligen skiljer mode från mode är de där märkena som ständigt ger någonting extra till vår stil. Med Tiger of Sweden Jeans får du en självklar attityd som berättar för din omvärld att du inte bara är modemedveten, utan även säker i din stil. Att vara säker i sin stil är samma sak som att våga vara precis den man är och det är någonting vi verkligen tror på.

Fräscht från Tiger of Sweden Jeans damkläder

Alla vet att skandinaviskt mode de senaste åren varit det absolut största inom modevärlden. Även på designfronten ser man tydligt de influenserna. Damkläderna från Tiger of Sweden Jeans är helt klart en bidragande anledning till att svenskar generellt betraktas som välklädda utomlands. Med ett mode som går rakt på sak och aldrig tillåter några kompromisser får du som bär Tiger of Sweden en självklar grace av elegans. Ibland anklagas skandinaviskt mode för att vara för stelt och tråkigt. Glöm det! Med Tiger of Sweden Jeans damkläder får du tillräckligt med omsorgsfulla detaljer och nyskapande materialval för att aldrig fastna i gamla vanor.

Med rätt stil kan ingenting stoppa dig!

Oavsett om du söker en skön vardagsoutfit att bära på jobbet eller i plugget, eller om du ska ha en riktig helkväll med ett par vänner, kan plagg från Tiger of Sweden Jeans verkligen göra livet enklare. Med ett slim fit-jeans av högsta kvalitet är det till exempel svårt att misslyckas. Använd gärna dina nya favoritjeans till att sätta extra fokus på dina skor. Ett par klassiska låga skinnskor är det perfekta komplementet till ett par jeans. Eller varför inte välja en skön rock eller skinnjacka från Tiger of Sweden Jeans breda sortiment?