Kläder
Klänningar
Jackor
Kappor
Toppar & linnen
Blusar & skjortor
Jeans
Byxor & shorts
Overall & jumpsuit
Kjolar
Underkläder
Strumpor
Sportkläder
Badmode
 • Storlek
 • Varumärke
 • Pris
  1 artiklar
  |Sortera efter:

  Denim + stickat + naturfärger. Nu tar vi en titt på det senaste modet och hittar en snygg vardagsstil som funkar lika bra på jobbet som under sköna lediga dagar - och även på festen! Teddy Smith är ett märke som fixar stilen perfekt med stickade favoriter, vackra denimfärger och coola ytterplagg.

  Trendigt från Teddy Smith damkläder

  Kolla in det senaste modet från Teddy Smith damkläder. För tillfället är modet ovanligt spännande där feminina stiluttryck mixas med trendiga detaljer. Klassiskt randigt fortsätter att vara populärt och vi matchar gärna svart med vitt. Även om de minimalistiska mönstren och färgvalen tar stor plats just nu, får även tydliga mönster ta ordentlig med plats! Rosettdetaljer är också väldigt populära på till exempel på blusar, en trend som vi ser hos modemärket Teddy Smith. När det kommer till silhuetter är en oversize siluett helt rätt så satsa gärna på en tröja i en en skönt lös passform och kombinera med en minikjol. Teddy Smith har såväl raka som a-linjeformade, vippade varianter.

  Satsa på stickat

  I den senaste kollektionen från Teddy Smith damkläder hittar vi många modefavoriter. Vi gillar deras kortärmade blusar extra mycket eftersom dessa ger den perfekta modesilhuetten. Deras slimfit-jeans med snygga dragkedje-detaljer är också mycket populära, styla gärna med ett par snygga boots i skinn, som är ett av de trendigaste materialen just nu. Den här säsongen gör du också rätt i att satsa på mycket stickade material. En grovstickad tröja kan bäras på många spännande sätt, bär den till ett snygga leggings eller favoritjeansen. Teddy Smith damkläder har stickade tröjor i flera olika färger och stilar.