Kläder
Klänningar
Jackor
Kappor
Tröjor & koftor
Toppar & linnen
Blusar & skjortor
Jeans
Byxor & shorts
Overall & jumpsuit
Kjolar
Underkläder
Strumpor
Kvinna

Damkläder från Speedo

Storlek
Varumärke
Pris
Färg
Mönster
Kollektion
37 artiklar
Sortera efter:
Sida 1 av 1

Med sin innovativa design och förmåga att alltid ligga i framkant vad gäller teknik, har Speedo blivit en favorit bland många som gillar att simma. Både professionella simmare och motionärer älskar märket. Det är kanske inte så konstigt - Speedo damkläder ger nämligen det stöd du behöver samtidigt som de får dig att se fantastisk ut.

Klyv vattnet med stil

Kvinnor världen över älskar badkläder från Speedo för att de passar den kvinnliga kroppen perfekt. Den senaste tekniken gör att en baddräkt från Speedo sitter som en andra hud, vilket gör att du aldrig behöver tänka på din baddräkt i bassängen. Speedo erbjuder baddräkter, bikinis och badlakan i många modeller och färger. Det gör att du enkelt kan hitta de badkläder som passar din smak, din kropp och dina träningsbehov. Oavsett om du motionssimmar, tävlingssimmar eller bara vill hänga vid poolen, har Speedo kläderna som får dig att känna dig bekväm och vacker.

Speedo damkläder står ut från mängden

Kläder för sport handlar framförallt om funktion. Här har Speedo legat i framkant i decennier. Det finns en anledning till att elitsimmare som Mireia Belmonte och Elisabeth Beisel drar på sig badkläder från Speedo både när de tränar och tävlar. Speedos baddräkter gör dig helt enkelt snabbare. Det betyder inte att man inte bryr sig om form. Speedo damkläder har en design som formar din kropp och håller alla former på plats. Resultatet är fantastiskt. Unna dig badkläder av hög kvalitet som ser till att du får de bästa tekniska förutsättningarna i bassängen och får din kropp att se så bra ut som den bara kan.