Kvinna

Damkläder från Smash

Storlek
Varumärke
Pris
Färg
Längd
Ärm
57 artiklar
Sortera efter:
Sida 1 av 1

Det ska vara roligt att välja kläder, även en gråmulen måndag. Snygga och bekväma vardagskläder i fina färger och mönster gör att veckan känns flera kilo lättare. Tänk att det kan vara såhär lätt att pigga upp vardagen!

Snygg både till vardags och fest

Smash kan konsten att göra snygga och bekväma damkläder som passar lika bra på måndagens jobbmöte som på fredagens after work. Märket är känt för sina spännande och etnoinspirerade mönster och färger, det här är helt enkelt ett koncept som sätter färg på vilken grå morgon som helst! Matcha en skön, stickad klänning med svarta tights och läderboots för en bekväm och dressad look, perfekt för mötet eller föreläsningen. Om det istället vankas fest eller middag efter jobbet kan du enkelt svira om till tunnare strumpbyxor och lägga till ett stort statementhalsband för extra effekt.

Smash damkläder gör favoriter för hela året

Visst är det härligt med de där favoritplaggen som på något magiskt sätt känns lika perfekta både under sommarens varmaste dagar och under januaris iskyla? Smash damkläder gör en mängd plagg som du enkelt kan mixa och matcha så att de fungerar perfekt i din garderob hela året om. En skön, mjuk klänning är allt du behöver när solens strålar ligger på. När hösten sedan kommer matchar du den enkelt med tjockare strumpbyxor, fina stövlar och en stor, mysig halsduk. En kappa i samma längd ger en feminin och klassisk look. Vill du istället bryta av med något rockigare ger en snygg skinnjacka en fantastisk kontrast mellan tufft och sött. Under vinterns kalla dagar är klänningen ett skönt plagg att ha under din tjocka vinterjacka.