Hipstermodet fortsätter dominera med trender som "lumbersexual" som hämtar inspiration från vildmark och lantliv. Trenden har framförallt handlat om att gå tillbaks till rötterna för att hitta tidlös stil och kvalitet, och här är Schott NYC damkläder ett kaxigt svar på männens vildvuxna skägg.

Ett märke med anor och känsla för nuet

Schott NYC är ett märke med anor, som startade redan 1913, och det märks inte minst på deras damkläder, som går i en genuin, rejäl stil, utan att för den sakens skull göra avkall på sin samtidighet. Schott NYC damkläder är helt enkelt lika klassiska som de är moderna, med en stil och en attityd som passar utmärkt för en tid då vi gärna söker oss tillbaka till det genuina och rejäla, från surdegar till pittoreska renoveringsobjekt på landet. Allt med hög kvalitet och tidlös klass som självklar grund.

En bra grund för en egen stil

Med Schott NYC damkläder som bas kan du skapa en riktigt bra grund för en egen stil som passar både till hippa fester som till vardags. Pröva till exempel att matcha någon av Schott NYC snygga läderjackor med ett par stretchjeans för en stil som känns både punkigt urban och lite lantligt genuin, och funkar lika bra på väg till klubben som på lantstället. Eller varför inte mixa Schott NYC snygga jeansjacka blue rain med en kjol och ett par leggings för den lite arty looken? Schott NYC damkläder ger helt enkelt en riktigt schysst bas för att skapa en egen stil som är både feminin och kaxig, lika genuin som den är modern.