Storlek
Varumärke
Pris
Färg
Längd
Ärm
264 artiklar
Sortera efter:
Sida 1 av 4

Feminin och avskalad i sitt uttryck - årets mode förmedlar en samtida, flärdfull elegans. Ta del av en casual men vacker stil. Vi visar vägen till de rätta modevalen för en snygg vardagslook och tipsar bland annat om favoriten Samsøe & Samsøe!

Vackra färger från Samsøe & Samsøe damkläder

Klassiska mönster och en hel del minimalistiska influenser där den enkla designen får står i centrum präglar årets mode. Mönstren får gärna vara randiga och färgskalan går i svart, denimblått och vitt med spännande komplementfärger som till exempel varma röda toner. I den senaste kollektionen från Samsøe & Samsøe damkläder står de vackra färgerna i blickfånget. Förutom den klassiska gråskalan presenterar Samsøe & Samsøe också vackra koftor i roströda, klarröda och solgula nyanser, elegant och uppiggande på samma gång tycker vi! Även ankellånga byxor är trendigt,något som Samsøe & Samsøe självfallet har tagit fasta på. Kombinera gärna med ett par låga pumps eller blanka lackskor.

Stickade favoriter från Samsøe & Samsøe

Om du är nyfiken på stilen kan du även kolla in polotröjorna från Samsøe & Samsøe damkläder. Vi gillar särskilt deras finstickade polotröjor med rullad krage som ger den perfekta silhuetten. Plagget kan bäras på många spännande sätt och passar både till en elegantare, a-linjekjol och självklart även till favoritjeansen. Den trendiga polotröjan finns i många olika typer av utföranden, från finstickat till härligt grovstickade varianter. Även den klassiska stickade tröjan med rundad krage är helt rätt just nu, och här erbjuder Samsøe & Samsøe en stort urval i allt från grafittoner till rostfärgat och mönstrat. Vårt tips: bunkra upp med härliga tjocktröjor för de kyligare kvällarna!