10 % rabatt med vårt nyhetsbrev

Få inspiration och specialerbjudanden

Bland mycket annat är golf en social sport. Man träffar vänner och bekanta, knyter nya kontakter och delar en upplevelse. Därför är vi så förtjusta i kollektionen från Puma Golf damkläder - förutom allt det praktiska man vill åt med idrottsplagg känner vi oss nämligen helt trygga i att vi ger ett snyggt intryck i dessa kläder.

Puma Golf damkläder förbättrar ditt stilhandicap

En gång i tiden sågs golf - eller "moderatbandy" som vissa sa - som en ren överklasssport. Så är det naturligtvis inte längre - sett till antalet utövare är golf i dag Sveriges tredje största idrott. Kvar finns dock fortfarande en viss stil och elegans bland golfspelarna, som på intet sätt tar bort fokus från det idrottsliga. Pumas golfkläder är ett bra exempel på den moderna golfstilen, där man förenar bekvämlighet och funktion med drag av en klassisk stil. Företaget sammanfattar det själva som "Look Better. Feel Better. Play Better."

Gå från tee till tehuset utan att passera omklädningsrummet

Att matcha damkläder från Puma Golf är lätt gjort - färgerna är diskreta och stilrena, och plaggen låter sig även kombineras med vanliga "civila" kläder. En stickad svart tröja passar lika bra i vardagslivet som på green eller i klubbhuset. Det samma gäller Pumas snygga pikéer, som även gärna kan kombineras med en stickad tröja och ett par vita eller svarta tygbyxor. Vi har inget emot andra sporter så som fotboll eller bordtennis - men det är få andra sporter förutom golf där vi kan tänka oss att gå direkt från utövande till en runda på stan utan att känna att vi måste byta om först.