Kläder
Klänningar
Toppar & linnen
Blusar & skjortor
Tröjor & koftor
Jackor
Kappor
Jeans
Byxor & shorts
Overall & jumpsuit
Kjolar
Strumpor
Sportkläder
 • Storlek
 • Varumärke
 • Pris
 • Färg
 • BH-modell
 • Mönster
 • Material
  58 artiklar
  |Sortera efter:
  Sida 1 av 1

  10 % rabatt med vårt nyhetsbrev

  Få inspiration och specialerbjudanden

  Det finns underkläder som är snygga och underkläder som får oss att känna oss snygga. Sensuella, lekfulla, gudomliga. Princesse tam.tam hör definitivt till den senare kategorin. Deras lyxigt sköna underkläder med fransk savoir faire är helt oemotståndliga för alla oss som älskar Parisienne chic!

  Parisienne chic inpå bara huden

  Material, färger, mönster, former och detaljer... Princesse tam.tam har lyckats få till precis allting rätt. Det franska underklädesmärkets grymt snygga trosor, behåar, nattlinnen, morgonrockar och pyjamasar är rena drömmen för oss som gillar känslan av lyx mot huden. Och vem gör inte det? Det här är underkläder som får dig att känna dig som en prinsessa varje dag, varje natt. Princesse tam.tam damkläder är en fröjd för alla sinnen, för skönhetssinnet så väl som för känselspröten. Skönare underkläder får du leta efter, och trendigare än så här blir det bara inte. Princesse tam.tam är Parisienne chic inpå bara huden.

  Var rädd om dina Princesse tam.tam damkläder

  Princesse tam.tam gör underkläder som följer dina kroppskonturer och hjälper dig att lyfta fram ditt vackraste jag. I det lyxiga utbudet här på Zalando hittar du allt från sidenlena morgonrockar och pyjamasar att bära över fina spetstrosor och behåar, till snygga nattlinnen och undertröjor. Vilka blir dina nya favoriter närmast kroppen? Om det är en bh du fastnar för så kom ihåg att tvätta den ofta, helst efter bara två användningar. Det gör att din favoritbehå håller mycket längre än om du snålar på tvättarna. Bäst är att handtvätta dina behåar med ett skonsamt tvättmedel. Det bevarar supporten och elasticiteten i dem. Visste du förresten att svarta behåar tenderar att behålla sin form längre än vita?