• Storlek
  • Varumärke
  • Pris
  • Färg
  • Längd
  • Material
  • Midja
287 artiklar
|Sortera efter:
Sida 1 av 4

Vad sägs om 10% rabatt på nästa beställning? *

Anmäl dig till Zalandos nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa beställning, plus stilinspiration och exklusiva erbjudanden direkt i inkorgen.

I vår integritetspolicy kan du läsa mer om dataskydd på Zalando.

London måste vara den enskilda modestad som aldrig kommer att gå ur tiden. Genom att bära ständigt trendsättande mode går ingen i din omgivning miste om att du bär ett plagg från Pepe Jeans. Få en naturlig touch av klassiskt brittiskt streetmode med Pepe Jeans damkläder.

Bär upp lite mer attityd

Den brittiska kulturen har genomgående alltid stått för rätt mycket attityd. Man behöver inte spendera många timmar i hippa området Soho för att förstå att Pepe Jeans är på de flestas kroppar och läppar. Med sköna standardplagg skapar man en snygg effekt även vid mer uppklädda sammanhang. Då kan ett ytterplagg som en skinnjacka ge precis den där extra attityden som gör att just du sticker ut från mängden. Med sina högkvalitativa jeans har man även lyckats skapa en egen genre av modeberättelser. Pepe Jeans damkläder förhåller sig inte till givna konventioner, de sätter sina egna lagar.

Effektfullt ready-to-wear-mode med Pepe Jeans damkläder

Ibland vaknar man upp på morgonen och får den där känslan av att man inte alls vet man ska sätta på sig. Då är det schysst att ha en basgarderob där man enkelt kan kombinera sina plagg för att få en outfit som fortfarande känns egen. Pepe Jeans damkläder har flera snygga basplagg som passar alla tider på dygnet. Varför inte kombinera ett par av deras tightare jeansmodeller med en fräck och mer utstickande långärmad t-shirt. Eller kanske flirta lite med 70-tals modet som är det absolut trendigaste i London just nu? Ett par snygga utsvängda jeans med rejäl tvättning är mer inne nu än på länge. Ta det som en ursäkt att bära upp dina bästa skinnpumps eller varför inte ett par låga stövlar?