Kvinna

Damkläder från ONLY

Storlek
Varumärke
Pris
Färg
Längd
Ärm
3738 artiklar
Sortera efter:
Sida 1 av 45

Nu tar vi pulsen på det senaste modet. Den feminina stilen har hittat ett nytt och spännande uttryck där spännande naturfärger och mönster står i centrum. Även 70-talet fortsätter att inspirera modebilden.

ONLY damkläder ringar in modestilen

Det händer mycket spännande inom modet för tillfället. Inom dammodet fortsätter 70-talstrenden att göra att tydligt avtryck med material som till exempel mocka. Även romantiska modedetaljer som volanger och spets är högaktuella. Modeälskaren väljer gärna klassiska plagg i en uppdaterad siluett. Textur som sammet och finstickat står i centrum liksom fransar förstås. Fokusplagg är de vida byxorna liksom polotröjan. I dag ser vi hur vackra, långa siluetter tar allt mer plats. Varför inte bära ett par vida byxor till ett par snygga pumps? Enkelt men väldigt elegant! En av våra modefavoriter är just nu Only, som har skapat en kollektion som låter sig inspireras av både boho chic-världen och 70-talets spännande material.

Lek med detaljerna

När det gäller jeans är boot cut-passformen helt rätt men även den raka passformen och slimfit-jeansen fortsätter att vara väldigt populära och trendiga. Högaktuellt just nu är stickade koftor och cardigans och som sagt: satsa gärna på en längre modell. Välj gärna en stickad tröja med skärp i midjan, ONLY damkläder har flera olika snygga långkoftor att välja bland. Addera gärna modedetaljer som förstärker stilen. Vill du satsa fullt ut på boho chic: satsa på långa halsband, en tunn sjal med långa fransar och bär gärna ett flätat läderskärp i midjan. Varma naturtoner som cognac och vinrött är helt rätt just nu liksom guldfärgade accessoarer. Skapa en vacker stil genom att mixa kläder och accessoarer som går ton i ton.