Kläder
Klänningar
Toppar & linnen
Blusar & skjortor
Tröjor & koftor
Jackor
Kappor
Jeans
Byxor & shorts
Overall & jumpsuit
Kjolar
Underkläder
Strumpor
Badmode

Äventyrligt mode i självsäker tappning. Upptäck en spännande och sportig modestil som hämtar inspiration från surfing, skateboard och fartfylld snowboardåkning. Vi guidar dig till den rätta, maxade looken med hjälp av Oakleys utbud.

Streetstyle när det är som bäst

Är du redo för ditt nästa äventyr? Här är modetrenderna för dig som lever ett aktivt liv. Streetstylemodet befinner sig någonstans i gränslandet mellan sport och ultramodern kultur. Här står drömmen om frihet i centrum. Just nu ser vi en hel del grafiska prints i modebilden och en färgskala i svart och grått med inslag av rött och denimblått. Monokroma färgskalor är också helt rätt just nu. Då det gäller material bär vi gärna plaggen enligt lager-på-lager-principen. Ett av våra favoritmärken just nu är det amerikanska märket Oakley damkläder. Det klassiska märket levererar stilsäkra, optimala plagg för alla gatusmarta äventyrsälskare.

Oakley damkläder året runt

En av favoriterna i modekollektion från Oakley damkläder är de snygga jackorna som ger perfekta attitydfulla känslan. Accessoarerna är också mycket populära, ta till exempel en titt på det stora utbudet av solglasögon. Ett par solglasögon är ett måste för att fixa den rätta looken både på stranden och i skidbacken. Självklart rymmer Oakleys utbud även grymma strandkläder. Varför inte satsa på en cool, randig bikini i någon av säsongens heta modefärger? Förstärk stilen med modedetaljer som till exempel en snygg keps eller ett par sköna flip-flops i en knallig, tropisk färg.