För att förbättra användarupplevelsen på Zalando använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.Jag accepterar.
Kvinna

Damkläder från BCBGMAXAZRIA

Varumärke
Färg
Pris
2955
2955
2955
2955
krkr
Storlek

1 artiklar

Sortera efter:
Sida 1 av 1

Världen kan bli din runway!Ibland, men inte så ofta, händer det att avståndet mellan prêt-à-porter och vår garderob blir lite kortare. BCBGMAXAZRIA gör så att det händer. Vi tar på ett av plaggen ur deras kollektion och gatan blir vår runway. Vi lyfter blicken och går framåt med långa, fjädrande steg ut i världen. Angelina Jolie, Alicia Keys och Fergie är några av de som burit Max Azrias plagg. De har upptäckt det som även andra nu upptäcker, att det finns något mycket speciellt med dem. Det är något i designen, i snittet, i detaljerna och i kvalitén som gör BCBGMAXAZRIA så exklusivt, så chict och så fashion forward. Kläderna är gjorda med hänsyn till kvinnans kropp med mjuka material och smickrande linjer.

BCBGMAXAZRIA - stil och attityd

BCBG står för good style, good attitude i översättning från franska. Det sägs att utseendet inte betyder så mycket. Det stämmer nog men, det händer någonting inuti när vi bär kläder med stil. Vår attityd förändras. En liten lätt, kort känning i mjukt, följsamt material med små exklusiva detaljer kan ge dig rätt attityd för cocktails eller söndagsbrunch. En skimrande långklänning med vågad skärning gör att du känner dig rätt för en kväll med nya daten. I en kort asymmetriskt skuren klänning matchat med lårhöga mockastövlar har du definitivt rätt attityd för after work. BCBGMAXAZRIA har ett urval av chica klänningar med sting och attityd. Hur du sedan avslutar kvällen är din hemlighet.