Vad sägs om 10% rabatt på nästa beställning? *

Anmäl dig till Zalandos nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa beställning, plus stilinspiration och exklusiva erbjudanden direkt i inkorgen.

I vår integritetspolicy kan du läsa mer om dataskydd på Zalando.

Till den högtidliga festen låter vi det klassiska modet med eleganta influenser visa vägen till den rätta stilen. Upptäcka det vackra festmodet från Jarlo. Söker du också efter den där perfekta klänningen? Som bjuder på en flärdfull festkänsla? Då får du inte missa klädmärket Jarlo som skapar sagolika festkreationer. Skira material och sammetslena tyger skapar en perfekt passform i kollektionen signerad Jarlo. Långa längder skapar ett vackert fall och en feminin silhuett som får dig att glänsa på festen. Färgpaletten går från klassiskt svart och vitt med accentfärger som plommonlila och klar rosa. Detaljrika utsmyckningar som till exempel pärlor sätter kollektionen från Jarlo i blickfånget. Snitten är enkla och raka och visar vägen till en glamorös och lyxig stil. Låt dig inspireras av Jarlos kollektion och finn dina egna stilfavoriter.

Jarlo för en flärdfull känsla

Den senaste kollektion från modemärket Jarlo har mycket att erbjuda modeälskaren. Några av nyckelplaggen är kjolar, festklänningar, sommarklänningar, maxiklänningar, balklänningar, cocktailklänningar, långklänningar och spetsklänningar. Här finns med andra ord en vacker klänning för varje tillställning. En plisserad maxiklänning lyser upp vilken fest som helst. Matcha gärna med en vacker sjal och en kuvertväska i en kontrasterande färg. Kombinera med feminina och trendiga skor, till exempel ett par snygga skor med kilklack. Även de sofistikerade cocktailklänningarna är perfekta för festen och de finns i en lång rad olika kulörer, material och varianter. Utforska de senaste trenderna i den tidlösa och snygga kollektionen från Jarlo här på Zalando och upptäck dina egna favoriter för nästa fest.