Damkläder

Populära filter
272 artiklar

Följ märken du gillar

Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Ge garderoben en lekfull twist med Gina Tricots kläder till dam

Du är unik, och därför är det logiskt att din garderob inte ser ut som någon annans. Du har så många olika roller och delar av din personlighet, och med Gina Tricots kläder till dam kan du skapa outfits som reflekterar varje del av den du är.

I vårt sortiment hittar du plagg från Gina Tricot som fyller alla funktioner du behöver, både i vardagen och när det är dags att gå på fest. Glid in på jobbet i ett par riktigt sköna jeans med hög midja och en mjuk oversize-kofta kombinerat med dina skönaste sneakers. Eller ta på dig en glittrig klänning och höga klackar när du vill dansa som att ingen ser på. Oavsett tillfälle är Gina Tricot ett märke att räkna med.

Gina Tricot har också riktigt sköna pyjamasar och loungekläder att ta det lugnt i. De är suveräna för att både få ordentlig sömn och avkoppling i vardagen och att hänga i hela dagen under helgerna och semestern.

Upptäck härligt mode från Gina Tricot

Om du gillar att hänga med i modet och testa de senaste trenderna är Gina Tricot ett bra märke. Här kan du shoppa kläder med spännande detaljer och färgkombinationer som gör att du sticker ut i mängden. Men märket har också en hel del fina basplagg som funkar till det mesta. Fyll på med sköna bastoppar och bekväma jeans, så kommer du aldrig behöva stå och titta in i garderoben på morgonen och känna att du inte har något att ha på dig.

Glöm inte att komplettera med accessoarer som fulländar dina outfits. Här på Zalando kan du även shoppa alla möjliga tillbehör såsom färgglada kuvertväskor, mysiga vantar och kaxiga bälten. Eller varför inte ge din look en sportig touch med en basebollkeps?

Så arbetar Gina Tricot med hållbarhetsfrågor

När du shoppar kläder vill du så klart hålla ditt avtryck på miljön till ett minimum. Gina Tricot jobbar med hållbarhet på flera olika sätt. Till exempel är en del av deras t-shirts Svanen-märkta, vilket innebär att varje steg i produktionen har granskats noga. I samarbete med WWF arbetar de också pågående med att förbättra sin vattenstrategi. Man samlar in data om hur mycket vatten som används i fabrikerna och kollar även på hur mycket och var någonstans som vattnet sedan släpps ut. Målet är att dra sitt strå till stacken när det gäller att skapa en hållbar vattenmiljö.