Damkläder

Populära filter
656 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Visa din unika personlighet med Gina Tricots damkläder

Varje dag och varje person är unik. Du är inte som någon annan, men ingen dag är den andra lik heller. Det är där Gina Tricots damkläder kommer in i bilden. På Gina Tricot så vet de att kvinnor har många roller att fylla. Under en dag kan du vara student, business woman, mamma eller flickvän, eller allihop på en gång.

Vi har plagg från Gina Tricot som passar alla dessa roller och tillfällen. Sköna jeans och bastoppar mixas glatt med sofistikerade kavajer, somriga kjolar och paljettklänningar. För vem har egentligen bara en klädstil?

Och när dagen väl är slut och du bara får vara den du är allra innerst inne, ja då åker mjukisbyxorna och sweatshirten fram – båda två från Gina Tricot såklart. Sköna pyjamasar att sova gott i och underkläder som boostar ditt självförtroende har de också.

Nyskapande kläder för dam från Gina Tricot att älska

Gina Tricot är märket för dig som alltid vill se trendig ut. Deras plagg följer visserligen trenderna som råder precis just nu, men går ändå att använda en lång tid framöver. Genom att köpa olika trendplagg som passar just din stil kan du bygga upp en personlig garderob som du fortsätter att älska år efter år, och som inte liknar någon annans.

Med kläder för dam från Gina Tricot kan du bygga outfits som passar hur du känner dig. Vissa dagar kanske du vill ha en pösig passform som är skön att slappa i. Andra dagar, när du verkligen vill ha alla spotlights riktade mot dig, kan du välja plagg med intressanta och nyskapande silhuetter.

Med Gina Tricots damkläder kan du verkligen ha kul när du sätter ihop dina outfits. Deras plagg är gjorda i många olika sorters material med olika struktur och känsla. Det, tillsammans med en uppsjö av olika möjliga färgkombinationer, gör att deras kollektioner blir en stor lekplats för modeintresserade som du.

Så använder du plagg från Gina Tricot för att bygga outfits

Ibland kan det kännas lite svårt att skapa en ny outfit från grunden. När du shoppar kan det vara bra att ha koll på vilka sorters plagg du skulle behöva fler av. Ett lätt sätt att bygga en outfit är att utgå från en regel om 60-30-10. Man tänker sig då att 60 procent av looken kan bestå av en basfärg, till exempel svart, grått eller marinblått.

Ett exempel på en bas är att köra på ett par mörkblå jeans från Gina Tricot kombinerat med en mörkblå handväska. Sedan är det dags för färgen som utgör 30 procent av outfiten. Det kan till exempel vara en härlig, stickad tröja i en annan färg. I det här fallet kan vi ta orange, som är kontrastfärg till det blå. Det orangea får gå igen i en detalj någon annanstans, till exempel på dina skor.

Slutligen är det dags för de sista 10 procenten. Det får gärna vara en färgklick som sticker ut. I det här fallet kan vi ta cerise. En hårsnodd, ett halsband och ett skärp med cerisa detaljer knyter ihop outfiten och gör att den känns väl uttänkt. Så när du köper damkläder från Gina Tricot kan du tänka på om plagget kommer att utgöra dina 60, 30 eller 10 procent när du komponerar ihop en outfit, och vilka plagg du redan har hemma som kan passa till.