Kvinna

Damkläder från Cream

  • Storlek
  • Varumärke
  • Pris
  • Färg
  • Längd
  • Ärm
  • Mönster
  • Kollektion
  • Material
  • Nya varor
322 artiklar
|Sortera efter:
Sida 1 av 4

Vad sägs om 10% rabatt på nästa beställning? *

Anmäl dig till Zalandos nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa beställning, plus stilinspiration och exklusiva erbjudanden direkt i inkorgen.

I vår integritetspolicy kan du läsa mer om dataskydd på Zalando.

På väg till en första date eller en mysig picknick med tjejerna? Att utstråla en feminin och lätt bohemisk känsla samtidigt som man är fashion forward är verkligen ingen enkel uppgift. Många fashionistas har slitit sitt hår i frustration över att inte kunna visa sitt rätta jag i nytillverkade kläder med den rätta vintagekänslan. Att stiga i en av de vackra klänningarna från Cream öppnar helt nya möjligheter för den som vill kombinera just modemedvetenhet med en känsla av svunna tider. Cream är ett av få moderna klädmärken som klarar av den delikata balansen mellan det modernt trendiga och det lantligt romantiska. Här tillåts man frossa i volanger, spetsar och broderier och de skira plaggen känns handsydda och one of a kind. Utsökta material i kombination med en design som inte lämnar minsta detalj åt slumpen kan bara inte misslyckas.

"When designing new Cream collections we always bear in mind the true Cream DNA is [...] we look at the latest fashion trends and adjust trends to match the Cream DNA." - Helle Kruse, chefsdesigner - Cream-clothing.com

Danskt mode har länge varit berömt och hyllat för sin höga kvalitet och nyskapande, stilsäkra känsla av high fashion off the rack. Cream är inget undantag utan förstärker snarare denna uppfattning eftersom varje plagg är ett litet konstverk. Märket verkar ha en unik förmåga att vara sin egen designfilosofi trogen i den snabbt och ständigt föränderliga modevärlden. Märket designar för kvinnor i alla åldrar med en känsla för det vackra i livet.

Det vackra livet

I en underbar ljus och luftig sommarklänning, med en stråhatt på huvudet, en blommig scarf runt halsen och prickiga gummistövlar ses Creamtjejen ströva över ängen vid sommarstället i skärgården. Hon kan också ses springa över storstadstorget i en söt topp med matchande kjol, ljusa ballerinaskor och med utsläppt hår som fladdrar i vinden för en lunchdate med sin kärlek. Det är oerhört lätt att kombinera de olika plaggen från alla Creams kollektioner till kompletta oufits och lager-på-lager-looken är lite av deras signaturlook. Signaturplagget är alltid en vacker klänning som representerar den feminina, moderna kvinnan. Färgskalan varierar men inkluderar allt som oftast underbara pudriga pastelltoner. Söker man vardagslyx och den ledigt eleganta känslan av igår är det definitivt i Creams kollektioner man ska börja leta.

Missa inte: