Vad sägs om 10% rabatt på nästa beställning? *

Anmäl dig till Zalandos nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa beställning, plus stilinspiration och exklusiva erbjudanden direkt i inkorgen.

I vår integritetspolicy kan du läsa mer om dataskydd på Zalando.

BOSS Orange är valet du gör när du känner för en ledig, avslappnad stil. Kläderna är gjorda för dig som är passionerad och villig att arbeta hårt för att åstadkomma dina mål i livet, men samtidigt vet hur du ska njuta av tiden till fullo. För dig som alltid går för en modern, yngre och mer oberoende stil har BOSS Orange en kollektion damkläder som kombinerar enkelhet med elegans, genom att inkorporera intensiva färger och kontraster och naturliga material. Inom detta breda sortiment finns det naturligtvis något för varje kvinna, men alla plagg utan undantag är tillverkade för att hålla under en hel livstid.

BOSS Orange: Damkläder där din passion för livet lyser igenom

För att rocka den hypermoderna fashionistastilen prova att kombinera ett par slim fit jeans med en delikat vit blus, och toppa det hela med en häftig röd kappa och svarta högklackade stövletter. När du vill ha det mysigt på en familjemiddag kan du testa en snygg stickad turtleneck-tröja med ett par regular fit jeans samt dina favoritskor. En skinnjacka i brunt eller svart sätter stil på vilken outfit som helst. Om du bär den över en sexig cocktailklänning till exempel, får du en mer äventyrlig och spännande look än vad du kanske först trodde. BOSS Orange har damkläder för varje tillfälle - kolla in de stickade plaggen, festkläderna, arbetskläderna och även de häftiga halsdukarna med vilka du kan ändra en annars stel look totalt. Välj de som tilltalar dig mest och låt din passion för livet lysa.