Vad sägs om 10% rabatt på nästa beställning? *

Anmäl dig till Zalandos nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa beställning, plus stilinspiration och exklusiva erbjudanden direkt i inkorgen.

I vår integritetspolicy kan du läsa mer om dataskydd på Zalando.

Ett spännande och urbant mode börjar ta mer plats den här säsongen. Få klädmärken gör årets mode bättre än Bench. Nu välkomnar vi årets gatumode för damer. Ett av de märken som utmärker sig bland modenyheterna är det brittiska märket Bench. Det här är ett märke som hämtar inspirationen från såväl populärkulturen som sportens värld, och mixar det med klassisk streetstyle. Det är en stil som känns helt rätt just nu. Bench kombinerar en personlig look med ett moderiktigt utförande och har skapat en riktigt spännande kollektion. Modeälskaren kan se fram emot plagg i en rad olika utföranden och färger. Här hittar du alltid de senaste modetrenderna. Utforska utbudet och hitta dina personliga stilfavoriter.

Bench bjuder på funktion och design

I den snygga kollektionen, som vi kan ta del av i säsongens nyheter, finner du allt från snygga cardigans, tröjor och koftor till byxor i moderiktiga färger som midnattsblå, klassisk beige och stålgrå. Välj gärna en topp med small passform - det passar utmärkt under en tröja eller jacka. Du kan även matcha med en snygg cardigan. Tänk lager på lager och stilen för modesäsongen är klar. Till fötterna rekommenderas ett par snygga sneakers. Upptäck också byxorna med den optimala urbana känslan. Vad sägs till exempel om ett par bekväma tygbyxor i ljus färg med snygg passform? Matcha med dina favoritskor och en snygg ryggsäck eller väska. I Benchs nya kollektion finns något för alla smaker. Låt dig inspireras av säsongens intressantaste trender och hitta ditt personliga stiluttryck.