Vad sägs om 10% rabatt på nästa beställning? *

Anmäl dig till Zalandos nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa beställning, plus stilinspiration och exklusiva erbjudanden direkt i inkorgen.

I vår integritetspolicy kan du läsa mer om dataskydd på Zalando.

Är du en tävlingsmänniska? Oavsett om du tävlar mot andra eller med dig själv är du bekväm och chic samtidigt med 2XU träningskläder. Känn dig bekväm med stilsäkra kläder, du behöver aldrig kompromissa med din stil.Sportmärket 2XU ser sig själva som inte bara ett sportmärke - utan ett sportmärke med tekniskt utvecklade kläder gjorda för att öka dina prestationer. Att märket dessutom är det senaste inom träningsmodet går inte att förneka. 2XU grundades 2005 och används sedan dess redan av elitidrottare och världsmästare. Ingen slump då de lovar högsta möjliga kvalitet - och levererar det. Både materialen och passformerna är noga utvalda och utstuderade, något som hjälper oss uppnå ästa möjliga träningsupplevelse med höga tävlingsresultat.

Lyx - både i vardagsträningen och i tävlingen med 2XU

Med stor variation av kläder hittar du garanterat något hos 2XU som passar just din träning. Den stora loggan, X:et, som sitter majestätiskt på tightsen över ena höften ner över låret är pricken över i. Kläderna inte bara ökar prestationen, de är riktigt snygga också! För den lite kyligare löpdagen finner du benvärmare i varierande färger som piffar upp din outfit lite extra samtidigt som de håller dig varm. Dessa fungerar även som stabilisering av musklerna och fungerar utmärkt även när du värmer upp.Kom ihåg att även om du vardags-motionerar förtjänar du att känna dig och se ut som en stjärnatlet!