Strumpbyxor för dam

Populära filter
949 artiklar

Snygg detalj för din look med strumpbyxor för damer

Strumpbyxor är ett måste i garderoben och kan både vara en bas till din outfit och ge en extra modedetalj. Här hos oss på Zalando hittar du ett stort utbud av strumpbyxor för damer från tusentals olika varumärken.

på Zalando kan du hitta ett brett utbud av strumpbyxor för damer. Här hittar du bland annat klassiska tights, heltäckande och transparenta strumpbyxor, mönstrade varianter och fishnet-strumpbyxor. Hitta det perfekta paret för just din stil.

Med ett par strumpbyxor kan du både hålla dig varm när temperaturerna faller och lägga till en trendig detalj till din look. Välj bland tjockare stickade tights och tunna transparenta nylonstrumbyxor.

Klassiska tights som är ett måste i garderoben

Klassiska svarta lätt transparenta nylonstrumpbyxor är en tidlös favorit bland damer. Dessa strumpbyxor för damer ger en elegant och polerad look, perfekt för både vardag och fest. Välj bland transparenta alternativ och mer heltäckande tights.

Klassiska strumpbyxor tillverkas vanligtvis av material som nylon eller polyamid, vilket ger dem en smidig och elastisk känsla. Många strumpbyxor har även en tillsats av elastan för att ge en perfekt passform och rörelsefrihet.

Bland de klassiska svarta tightsen finns det olika varianter att utforska. Strumpbyxor med söm bak ger en retro känsla, medan olika passformer som shaping eller support kan ge en mer formande effekt. Förstärkt tå gör strumpbyxorna hållbara, medan control top ger extra stöd och kontroll över magområdet.

Trendiga produkter som höjer din look

Stickade tjockare tights i olika vävda mönster är perfekta för att hålla benen varma och ge en extra touch av stil. Med vävda mönster som kabelstickning eller flätade detaljer kan dessa strumpbyxor ge en elegant och texturerad look till din outfit.

Nätstrumpbyxor är ett trendigt val för att lägga till en attitydfull touch till din outfit. Matcha dem med en kort kjol eller klänning kombinerade med kraftiga boots i combat stil.

Du kan även välja strumpbyxor i färg för en härlig detalj som ger nytt liv till vilken outfit som helst. Välj ett par nätstrumpbyxor i neon eller ett par mönstrade tights.