Klänningar

Populära filter
46 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Swings klänningar är alltid redo för fest

När det är dags för de där speciella tillfällena i livet, då är det varumärket Swing du ska vända dig till. Swing är specialister på klänningar för alla typer av fester och högtider. Oavsett om det rör sig om bröllop, examensfest eller jubileum har Swing klänningen som passar tillfället. Märkets kollektioner har ett brett utbud av mini-, midi-, och maxiklänningar, för att du ska hitta en produkt som matchar den aktuella klädkoden.

Det tyska varumärket Swing är väletablerat inom modebranschen, och har lång erfarenhet av att tillverka klänningar för firande och fest. Inspirationen till märkets kollektioner hämtas från såväl secondhand som haute couture, och det syns på den bredd märket uppvisar. på Zalando hittar du både Swing-klänningar som sticker ut och tar plats i rummet, och mer nedtonade kreationer som glänser diskret.

Klänningar med det där lilla extra

Formspråket Swing använder är ofta klassiskt feminint, men varumärket förnyar sig varje säsong för att reflektera samtidens trender. En långklänning blir till en tudelad kreation med topp och kjol. En kjol får ett nytt uttryck genom att en hög slits placeras framtill. Swings designers vet att kundernas idéer om den perfekta festklänningen ser mycket olika ut, och därför erbjuder man en kombination av klassiska stilar och klänningar som utmanar det traditionella.

Njut av den exklusiva, lyxiga känslan som kommer med din klänning från Swing. Klänningarna är gjorda i flödande, frasiga och glänsande material som får dig i helt rätt stämning inför festen. Med hjälp av spets, paljetter och volanger får kreationerna det där lilla extra. Kollektionerna har en bredd vad gäller färgskala, och innehåller klänningar som passar såväl sommar som vinter.

Gör klänningen till din egen

Genom att kombinera din klänning från Swing med accessoarer som redan finns i din garderob gör du klänningen till din egen. Låt klänningen vara din utgångspunkt och forma sedan outfiten med hjälp av skor, smycken och väska. Välj en klassisk sandalett för att skapa ett tidlöst uttryck, eller kontrastera klänningens elegans med hjälp av ett par stora platåskor eller stövlar.

Låt de mönster, färger och material som Swings klänningar är utformade med inspirera dig till vilka accessoarer du väljer. För ett nedtonat uttryck, välj accessoarer i basfärger som vitt eller svart, eller plocka upp någon färg som finns i klänningen. Du som gillar kontraster kan välja accessoarer i material med egenskaper som skiljer sig från klänningens tyg. Lek med olika kombinationer för att hitta den outfit som är mest du.