vita Klänningar

Populära filter
1 709 artiklar

Vita klänningar till större högtider

Många förknippar vita klänningar med sommaren och visst är det härligt att bära för att reflektera att den ljusa årstiden går oss tillmötes. Vita klänningar bärs även under större högtider, från studenten, midsommarfirandet till självaste bröllopsbruden.

Självklart går det att använda vit klänning under de andra årstiderna med samt när det inte är speciella högtider. Det kan även vara en bra idé med en stickad klänning med polokrage samt lite längre modell tillsammans med ett par tjocka strumpbyxor under de kyligaste månaderna för att behålla värmen.

På Zalando hittar du en vita klänningar för alla högtider och till olika prisklasser för att passa dig bäst. Vem sa att bröllopsklänningen måste vara dyr? Det viktigaste är minnena ni skapar tillsammans.

Välj en vit klänning i en modell du gillar

Förutom speciella högtider är en vit klänning perfekt till vardagens äventyr, men även till stranden, jobbet och den där spontana festkvällen.

Då smaken är olika när det kommer till klänningsmodeller hittar du klänningar i olika längder, från längre maxiklänningar till kortare cocktailklänningar. Du hittar enklare vardagsklänningar, men även klänningar med väluttänkta detaljer så som sensuella utskärningar och slitsar men även söta volanger och djupa urrigningar både fram och bak.

Välj om du föredrar smala 90-tals inspirerade spagettiband, sköna korta till halvlånga ärmar, eleganta trekvartsärmar eller längre ärmar. Du kan även välja en halterneckmodell, enaxlad samt tubmodell.

Vit klänning i ditt favoritmaterial

När du ska välja en vit klänning är det bra att tänka på vilket material du föredrar. För varmare sommardagar brukar andningsbart lin vara att föredra men även en mjuk bomullsklänning kan fungera bra. För en lyxigare variant hittar du silkesklänningar. Om du känner dig frusen hittar du även snygga stickade vita klänningar.

När du bär en vit klänning kan det kännas svårt att hitta underkläder som inte syns igenom. Många gör felet att använda vita underkläder när det faktiskt är röda eller gröna underkläder beroende på din hudton som inte syns igenom. Satsa på ett par underkläder som är sömlösa för att minska dess visibilitet ytterliggare.

Fräsch och avslappnad i vit klänningar

Då vitt inte riktigt räknas som en färg då det snarare är summan av alla färger, går det bra att matcha med olika färger för att skapa en unik look. Satsa gärna på smycken i någon färglad färg, matchat med en fin väska och skor.

För de kyligare kvällarna eller månaderna går det bra att matcha din vita klänning med en snygg jeans- eller skinnjacka eller skön stickad tröja. Detta skapar en fräsch och avslappnad look.

Om du vill kunna använda din vita klänning till flera evenemang kan du välja en klänning med mycket tyll, liknande en bröllopsklänning, och klä ner den med en mer avslappnad huvtröja eller snygg t-shirt ovanpå för att skapa en unik vardaglig stil med en annars festlig klänning.