Populära filter
50 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Den urgamla meditativa sporten yoga är en stor passion som sätter färg och guldkant på tillvaron hos många människor världen över. Det tyska märket Curare Yogawear designar funktionella plagg som är perfekta att bära när du utövar yoga. Kläderna är välsittande och behagliga, och låter dig bibehålla all din flexibilitet - någonting som givetvis är av absolut största vikt. Curare Yogawear sitter som ett andra skinn på din hud så att du kan röra dig fullkomligt obehindrat och så att kroppen kan andas fritt.

Curare Yogawear låter dessutom designen av sina funktionsplagg återspegla sportens mening och ursprung. Stilen är flödande och organisk samtidigt den präglas av en enkel klarhet, precis som det sinnliga tillstånd man förhoppningsvis uppnår under varje träningspass. Allt detta gör att dessa kläder är ideala för sitt ändamål - med Curare Yogawear är det enkelt att komma i kontakt med sig själv och den outgrundliga energi som genomsyrar oss alla.

Smidigt, snyggt och praktiskt med Curare Yogawear

Oavsett om du är en inbiten yogi eller ej så är ändamålsenliga träningskläder starkt rekommenderade att bära när du tränar yoga. Hos Zalando finns det ett brett utbud av funktionsplagg från Curare Yogawear som lämpar sig för alla kvinnor som intresserar sig för denna sport. Curare Yogawear balanserar maximal funktonalitet och komfort med en riktigt härlig stil så att du ska kunna få ut så mycket som möjligt av din yogaupplevelse.

Curare Yogawear skapar både över- och underdelar i alla tänkbara utformningar så att du kan hitta någonting som passar för dina behov och din kroppstyp. Välj mellan svala sommarplagg såväl som mer täckande kläder - det kan vara bra att rusta sig med lite av varje så att man aldrig behöver lida av vare sig stekande sol eller kyla. I Zalandos utbud finns det även många snygga färger att välja mellan på de härliga funktionsplaggen från toppmärket Curare Yogawear.