Katalog

126 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Naturlig inspiration med Cult Gaia

Cult Gaia började med att designa accessoarer som är menade att dra blicken till sig. Det dröjde inte länge innan de började designa kläder, skor och badkläder. Allt designat med naturen som inspiration. De erbjuder allt som behövs en solig sommardag. För dagen på stranden hittar du bikinis, sandaler och lätta plagg att ha över badkläderna. Till kvällens äventyr har de sommarklänningen och handväskan som kan dra allas blickar med runda former och naturdetaljer.

Form och färg i naturlig harmoni

Cult Gaia inspireras av naturen och den kvinnliga formen. Deras kläder och accessoarer känns igen tack vare naturfärger och med runda former och detaljer. Många av deras väskor har en statyliknande kvalitet med hårda material som gör att de ser bra ut på hyllan när de inte används. Cult Gaias kläder är perfekta till sommaren med sina stilrena sandaler, svala sommarklänningar och tunna plagg som är gjorda för att ha över bikinin.

Cult Gaia lägger fokus på detaljer för att erbjuda designerkläder utan att de blir överdesignade. Det är den där detaljen på ett plagg som gör att man känner igen Cult Gaias kläder och att man alltid vill titta en extra gång.

De naturliga färgerna ser bra ut på alla hudtyper och till alla hårfärger. Den naturliga formen på kläderna gör att kläderna följer din kropp.

Kläder för framtiden

Naturen kommer alltid att vara vacker och det för Cult Gaia med sig i sina plagg. De använder sig av tidlösa former och färger vilket gör att plaggen aldrig riktigt blir omoderna. Du uppmuntras att använda plaggen om och om igen. Den hållbara designen och kvaliteten gör att du uppmuntras att skänka kläderna vidare om du någon gång skulle vilja förnya din garderob.

Den naturliga formen på kläderna med raka tygstycken följer kroppen utan att sitta tajt. De passar därför för alla kroppsformer.