Populära filter
60 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Finn dig funktionellt i samtiden med kläder, skor och accessoarer från Cristiano Ronaldo CR7. Som en av världens främsta fotbollsspelare har Ronaldo tveklöst koll på läget. Hans kollektion är utformad för felfri funktion till vardags såväl som vid fysisk aktivitet. Här hittar vi plaggen med klanderfri komfort och påtagligt praktiska aspekter med en skyhög modegrad som lirar med fotbollens former.

Casual cool i Cristiano Ronaldo CR7

Vi diggar designen där en sober minimalism blandas upp med färgglada kontraster. Därför hittar du monokroma underkläder i svart och vitt med den snygga och stilrena märkeslogotypen på ribbingen, jämte helmönstrade alternativ som är både snygga och bekväma. Samtidigt som modevärlden anammar en mer sportdefinierad riktning tillhandahåller utbudet från Ronaldos CR7 t-shirts med hög andningsförmåga i ändamålsenliga material som polyester. Bär dem tillsammans med ett par av märkets jeans i snygg slitning och perfekt passform med sneakers på fötterna. Söker du en sofistikerad siluett till vardags kan du välja och vraka bland smala stilrena skjortor som snyggt ackompanjerar städade tygbyxor och finskor.

Med funktionen i fokus hos CR7

Fylld med funktionalitet kan vi inte göra annat än att älska kollektionerna från Cristiano Ronaldo CR7. Här hittar vi en bra bas i form av sköna kalsonger, strumpor och underställ som garderar oss från grunden. Självklart står designen alltid i förhållande till fotboll. Därför kan vi även välja och vraka bland ett brett utbud av praktiska plagg för fysisk aktivitet. Trendiga t-tröjor som är lika rätt för löpspåret som gymaktiviteten bärs med något mer uppstyrda mjukisbyxor och trainers. Vad vi särskilt gillar med kollektionerna från CR7 är hur de överlappar vardag och fritid. Mixa och matcha Ronaldos moderiktning efter säsong och väderlek. Stilrena ytterplagg med ett stort mått attityd håller oss varma med stil. Testa en skönt kaxig skinnjacka till den välklädda kostymbyxan, eller välj vindjacka till jeansen. Det har aldrig varit enklare att kläs oss lika erkänt som ett riktigt fotbollsproffs.