Katalog

Populära filter

Låt COLOR WOW ge liv åt ditt hår

Att få styr på håret och samtidigt hålla det både friskt och fräscht kan vara en utmaning. Precis liksom vilken annan del av kroppen är håret en levande del av oss som dagligen utsätts för påfrestningar. COLOR WOW ger dig med sitt breda utbud av hårvårdsprodukter de perfekta verktygen för att hjälpa dig att se till att ditt hår både ser bra ut och mår bra.

Ända sedan starten för flera decennier sedan har COLOR WOW arbetat på att speciellt framställa produkter som råder bot på torrt och livlöst hår. Märkets speciella formler använder sig bland annat av en patenterad tredimensionell fiberteknik som med hjälp av kolhydrater och proteiner på ett unikt sätt binder samman med ditt hår. Effekten är påtaglig. Trötta tovor får hjälp att kunna förvandlas till ett volymfyllt svall.

När ditt hår bara inte vill samma som du

Ibland dyker de där dagarna upp. De där dagarna när håret helt enkelt valt att inte samarbeta. Borsten fastnar, hela lockar har valt att göra uppror och hårtopparna tycks ha tappat all livslust.

COLOR WOW hjälper dig slippa dessa dåliga hårdagar. Bland annat har märket flera oljor som ger återfuktande och vårdande effekt och hjälper dig att se till att håret både lent och glansigt. Oljorna innehåller speciella serum som lägger sig likt ett hölje kring dina hårstrån så de blir mer elastiska och spänstiga. COLOR WOW jobbar efter en inspirerande vision om att du enkelt ska kunna se bra ut, och det gäller även när det är fråga om att komprimera och strama åt håret för ett välvårdat och ordentligt utseende.

Hemligheten bakom vackert hår

Hur du stylar ditt hår är ett fantastiskt sätt att uttrycka din stil på. Det fina är också hur det tillåter dig att byta stil från en dag till en annan. Uppsatt, hästsvans, flätat - alternativen är egentligen oändliga. Men för att fritt kunna vara kreativ med ditt hår måste du se till att hålla det i god hälsa.

COLOR WOW arbetar i sina produkter med avancerade formler som ser till att ditt hår presterar på topp varje dag. Till exempel kombineras B-vitaminer och aminosyror för glans och lenhet med ämnen som ger skydd mot solens UV-strålar. COLOR WOWs produkter har också en förstärkande effekt som ökar ditt hårs motståndskraft och undviker att hårstrån går av.

Med COLOR WOW så kan du alltid känna dig säker på att resultatet blir det bästa tänkbara. Det betyder ett slut på galna morgonfrissor och starten på håret du alltid har velat ha.