Filter1

174 artiklar

Det nystartade märket Colmar Originals är förvisso rykande färskt men de har redan vunnit många mäns uppmärksamhet med sina funktionella dunjackor vars snygga design sticker ut ur mängden. Dessa ytterplaggs klassiska utformning gör att de känns tidlösa samtidigt som trendiga färger och tuffa små detaljer gör att varje jacka känns modern - en snygg dunjacka från Colmar Originals blir aldrig passé.

Med fräscha, maskulina färger och diskreta, men härligt överraskande detaljer håller Colmar Originals sina klädkollektioner på topp. Detta är någonting för dig som gillar att visa upp ett riktigt prydligt yttre med en lite tuffare edge. Dunjackorna från Colmar Originals ser till att du håller dig varm och bekväm när vinden viner och kylan isar, och att du samtidigt gör det med en grymt snygg fasad. Spana in detta populära märke om du prioriterar att både ha en läcker klädstil och riktigt hög komfort i ett och samma plagg.

Dunjackor med karaktär från Colmar Originals

Om du inte är rädd för att ställa krav på dina klädesplagg bör du ta dig en titt på Zalandos utbud av dunjackor från Colmar Originals - ett märke som kombinerar allt det goda från snygg design och funktionalitet. Detta märke bjuder både på god kvalitet som du kan lita på i längden och en läcker, lite sportig look. Colmar Originals gör inte avkall på någonting utan bedriver en produktion av fantastiskt hög klass.

Colmar Originals dunjackor har många smarta funktioner såsom fodrade kapuschonger och fickor med dragkedja som helt enkelt gör att deras produkter blir snäppet vassare än alla andra. Här hos Zalando kan du välja mellan många fräna färger såsom kornblått, petrol och grönt, men även klassiskt svart, brunt och grått finns i vårt sortiment så att du som föredrar en mer nedtonad look kan få precis det du söker. Colmar Originals har dunjackor för alla och envar.