Populära filter
2 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Coach fragrances för hudvård med guldkant

En doft kan transportera dig till en helt ny värld. Så är fallet med de berömda Coach fragrances-dofterna, som genast tar dig till Manhattans storslagenhet och elegans. Nu finns de åtråvärda dofterna även i ett exklusivt sortiment av hudvårdsprodukter: fuktighetskrämer, duschtvål och after shave-balsam.

De förstklassiga dusch- och hudvårdsprodukterna passar dig som vill uppleva känslan av New York-inspirerad lyx i vardagen. De specialkomponerade dofterna stimulerar dina sinnen och sätter guldkant på tillvaron varje dag.

Coach är ett av världens främsta lyxdesignhus. Produkterna som skapas här har gott renommé på det internationella planet. De associeras med exklusivitet och förstklassig kvalitet.

Inspirerad av naturens egna dofter

Signaturdofterna i Coach fragrances-sortimentet är unika. De uppskattas av specialister inom parfym för sina fräscha och naturinspirerade inslag. Tonerna av sötma och friskhet från blomster och växter blandas med varandra och skapar en utopi för dina sinnen.

Dofterna känns unga, fräscha och friska. De för dina tankar till Coach fragrances födelsestad, New York, där allting kan hända och nya möjligheter alltid väntar runt varje hörn. Dofterna är ett löfte om nya erfarenheter, berättelser och äventyr som fortfarande väntar på att upplevas.

Kombinera de olika produkterna i sortimentet för att få ut det mesta av de ljuvliga dofterna. Fuktighetskrämerna kan med fördel användas efter de exklusiva duschprodukterna.

Skapad av experter på hudvård

Sortimentets produkter har utvecklats av experter inom hudvård. De är framtagna för dig som vill ge huden lite extra kärlek och omtanke alla dagar i veckan.

I utbudet hittar du flera kvalitetsprodukter som riktar sig till kvinnors behov. Det finns även unika produkter framtagna för män, som gör både duschupplevelsen och rakningen mer behaglig.

Om du vill ha hudprodukter av hög kvalitet baserade på välgörande ingredienser är Coach fragrances-sortimentet rätt val för dig. Du får njuta av din sinnliga doftresa till Manhattan, samtidigt som din kropp mår bra av omtanken som du visar den. En autentisk liten bit av New York, New York i badrumsskåpet är alltid en bra idé.