Katalog

Populära filter
762 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

CLOSED är den italienska denimjätten som har skapat läckert herrmode för alla åldrar sedan slutet av sjuttiotalet. Att sätta guldkant på vardagen är viktigt och behöver inte alls vara särskilt svårt. Ett par riktigt grymma jeans kan räcka för att ta din stil från vardaglig till het och trendig. CLOSED jobbar ständigt på att designa kollektioner som återspeglar det senaste som setts på catwalken, såväl som att ta fram moderna modeller och lyfta fram alldeles nya trender. Dessutom är plaggen gjorda av marknadens absolut bästa denim.

CLOSED designar även skjortor, koftor, kavajer och ytterjackor så att du ska kunna matcha dina jeans med lika snygga och kvalitativa överdelar för en riktigt enhetlig och moderiktig look. Stickade koftor är inte bara oerhört trendiga, utan även en nyfunnen specialitet hos CLOSED. Spara bara inte på krutet till din festgarderob, utan unna dig fräscha vardagsplagg som piggar upp!

Satsa på en trendig jeanslook med läckra kläder från CLOSED

Vill du klä upp dig lite extra till vardags? Satsa på ett par kvalitetsjeans från CLOSED! Zalando har ett brett sortiment av byxor i alla tänkbara modeller: straight leg, slim fit, chinos och mycket mer. Dessutom finns det gott om tröjor, skjortor och ytterplagg som du kan passa på att matcha med dina sprillans nya brallor.

CLOSED har allt som behövs för att skapa en fräsch look för män i alla åldrar. Ett par välsittande jeans är ett oumbärligt basplagg för både far och son, så haka på det allra senaste modet med ett par fräna chinos, en stickad kofta och en parkas som ger den där jordnära känslan. Detta är användbart och mångsidigt herrmode när det är som allra bäst! Köp dina favoritplagg från CLOSED i Zalandos välsorterade webbshop och ta del av den tidlösa trenden som passar så otroligt bra på den yngre mannen såväl som den mogna herren med silverfrippan.