Katalog

3 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

CHiMi – solglasögonen som visar vem du är

CHiMi är ett svenskt bolag som grundades 2016. Det Stockholmsbaserade företaget tillverkar och säljer uttrycksfulla solglasögon av hög kvalitet till rimliga priser. De två grundarna är barndomsvänner och de beslutade sig för att starta sitt företag eftersom de upplevde att marknaden saknade just den här typen av produkt.

Charlie och Daniel, två killar i 20-årsåldern bestämde sig på stående fot för att ta fram den typ av solglasögon som de själva skulle vilja köpa. Resultatet blev CHiMi, vars huvudvision är att ge konsumenterna ett verktyg för att uttrycka sitt humör och sin sinnesstämning. Konceptet blev snabbt en succé och idag säljs deras solglasögon världen över.

Mixa och matcha efter eget behag

Tanken bakom de här solglasögon är att alla ska kunna skapa en unik stil och uttrycka sin personlighet genom de glasögon man bär. Därför finns det en rad valmöjligheter och du som kund har möjlighet att själv utöva ett stort inflytande över exakt hur dina solglasögon ska se ut. Genom olika, utbytbara komponenter blir kombinationsmöjligheterna i stort sett oändliga. Det är egentligen bara fantasin som sätter gränserna.

Det hela är upplagt så att det finns ett visst antal bågmodeller, färger och linser. Hur du vill kombinera dessa tre väljer du sedan själv, helt efter eget tycke och smak. Bågarna är alla tidlösa och klassiska i sitt snitt och framtagna för att passa de flesta ansiktsformer. De finns även i en rad olika färger.

Själva linserna har också olika färger. Som konsument väljer du mellan mörka linser, transparenta linser eller spegelglas. Vilken du väljer är helt upp till dig. Vill du vara helt anonym bakom dina glasögon passar ett par spegelglas bäst, föredrar du däremot att kunna möta dina människors blick bör du välja en transparent lins.

CHiMi – solglasögon för alla

Företagets vision är klar och tydlig. Alla skall ha tillgång till dessa fantastiska glasögon som låter dig släpa din kreativitet fri. För att göra detta har man gjort priset väldigt överkomligt, speciellt i jämförelse med den prissättning som konkurrenterna tillämpar. Som kund hos CHiMi ska du inte bara ha råd med ett par solglasögon, utan gärna flera stycken, så du kan variera dig efter tillfälle, klädsel och humör.

Du kan med fördel kombinera dina olika CHiMi-solglasögon med olika outfits i din garderob för att skapa nya, spännande stilar. Solglasögonen är den perfekta accessoaren och de adderar verkligen den där extra lilla pricken över i:et till din klädsel. Så se till att alla får ta del av ditt soliga humör med hjälp av CHiMis färgsprakande solglasögonutbud. CHiMi säger själv att de finns till för matcha din stil med glasögon i olika färger - och det är också precis vad du kan göra.

Alla CHiMis solglasögon har naturligtvis glas som skyddar dina ögon. Alla linser, oavsett färg, är behandlade, polariserade och 100% UV-skyddande. Så som bärare av dessa solglasögon slipper du alltså fundera på vad solens skadliga strålar kan göra med dina ögon och kan istället koncentrera dig på att njuta av stunden och suga åt dig de varma strålarna med hjärtans lust.