Katalog

Populära filter
52 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Upptäck dina nya favoritskor från Casadei

Här på Zalando förser vi dig med dina nya, lyxiga skor från Casadei, det franska familjeföretaget som sedan 1950-talet har skapat fantastiska skor som har det där lilla extra. Med ett hantverk av modern och nyskapande stil kombinerat med perfektion har de skapat skor för den moderna kvinnan som eftersträvar lyx och glamour, och som vill att deras fötter ska omslutas av den högsta kvaliteten.

Casadei tolkar det aktuella modet genom den unika känslan som deras modeller ger. Det är inte bara en accessoar till din outfit, utan en spännande form att se och känna på. Det här är speciella skor som framhäver det bästa hos varje kvinna. Om du är ute efter ett par damskor som du aldrig kommer att tröttna på är det här du ska leta.

Här finns tidlöst mode av högsta kvalitet, och finns tillgängligt bara några klick bort. Hitta nya lyxiga skor som passar din moderna outfit och lyfter upp den till nästa nivå.

Kvalitet som står sig

Skor ska inte vara något du bara kan ha på dig några få gånger för att sedan gå sönder, detta gäller även för lyxiga skor. Casadei lägger stor vikt på att använda bra material som håller under lång tid, så att dina nya favoritskor kan följa med dig genom många steg av ditt liv. En slit och släng-mentalitet är dålig både för miljön och för din plånbok, skaffa hellre kläder och skor som håller länge.

Utöka ditt skoförråd med exemplar som gör att du kan känna dig kvinnlig och vacker vilken dag som helst. För visst förtjänar dina fötter att få bekväma, vackra skor som inte sliter ut dem i onödan, samtidigt som de förgyller din outfit.

Lyxiga skor som lyfter varje look

Varje outfit är unik, och förtjänar skor som smälter in i den och gör den komplett. på Zalando hittar du skor från Casadei som passar för alla tillfällen.

Till din vardagsoutfit passar det bra med ett par sneakers där komfort möter elegans som du kan ha till en mängd olika tillfällen. Ett tips är att testa att spela med kontraster, om du har en mestadels vit outfit kan det vara riktigt snyggt att ha ett par svarta sneakers till, eller vita sneakers till dina svarta kläder.

Till din högtidsklänning är det bra att ha ett par högklackade pumps. De kan också vara bra för att ge ett proffsigt intryck på kontoret.