Katalog

Populära filter
360 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Cartoon – feminint och stilsäkert mode från Australien

Cartoon är ett modemärke som står ut från mängden på grund av sina unika blommönster och färgglada klädesplagg. Märkets inspiration kommer från den australienska naturen och riktar sig till kvinnor som vill bära trendiga och sköna kläder av hög kvalitet.

Ikoniska plagg som är lika sköna som de är vackra

Cartoon har funnits i över 25 år och har sedan starten fokuserat på att ta fram riktigt snygga kläder som är tillverkade av tyger av allra högsta kvalitet. I deras kollektioner hittar du produkter i mjuka pastelltoner likväl som sköna blusar i djärva färger. Det finns också många fina basplagg som du kan använda för att enkelt styla ihop en trendig vardagsoutfit.

Märket använder sig till stor del av naturliga material, som till exempel lyocell, i sina kollektioner. Lyocell framställs ur cellulosa, och under framtagningen av materialet så uppstår rester som är enkla att återanvända, vilket gör att det klassas som ett miljövänligt alternativ. En annan fördel för dig som använder plagg gjorda av lyocell är att det är ett material som känns lätt och behagligt att ha på sig. Ett perfekt materialval för märkets luftiga klänningar, tunikor och blusar med andra ord. 

För jeansälskaren finns det gott om bekväma jeans. Märket ställer höga krav på alla deras byxor och därför tillverkas de med komfort i åtanke, samtidigt som de ser snygga ut. Varianterna är många och på några utvalda modeller kan du se vissa bohemiska inslag, i form av söta detaljer som till exempel fransar.

Mysiga och välsittande byxor för alla tänkbara tillfällen 

Cartoon har inte bara kläder för vardagen, de har också ett brett sortiment av mjuka och sköna träningsbyxor. De är perfekta för yogan eller lediga hemmakvällar. Byxorna kommer i många modeller, och en stor fördel är att de sitter snyggt på alla kroppsformer. De finns också i flera läckra färger som lila och beige, och om du föredrar plagg med mönster så finns det ett stort utbud av både randiga och rutiga varianter.

Det finns även ett stort urval av härliga klänningar i sortimentet. Vi älskar de stickade varianterna som du både kan klä upp eller dressa ner, beroende på tillfälle och humör. Om du matchar klänningarna med sneakers och en skinnjacka får du en snygg vardagsoutfit som fungerar bra för de flesta situationer. För en mer businessinspirerad look kan du istället välja att använda klänningen tillsammans med ett par höga klackar och en trenchcoat.