Katalog

Populära filter
479 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Det var i det tidiga åttiotalets Amsterdam som Cars Jeans lade grunden för det företag som idag konkurrerar på internationell nivå med sina lekfulla och ungdomliga kläder. Detta märke representerar en fräsch och urban attityd som passar varje varje vital och sprudlande ungdom världen över. Cars Jeans gör kläder för både killar och tjejer, och dessutom även för barn. Dessa trendiga och prisvärda kläder är tillgängliga för alla.

Sätt ihop en kreativ och fantasifull look med kläder från Cars Jeans. Detta är ett märke som garanterat piggar upp din garderob och de tillverkar ett spektrum av plagg för olika säsonger, väder och tillfällen. Sätt gärna ihop en komplett outfit med kläder från Cars Jeans för en stil som riktigt dånar av storstadskänsla och attityd, eller bär dem enskilt för en mer diskret men ändå personlig framtoning. Våga sticka ut ur mängden och stå för din unika stil!

Sätt ihop en tuff och unik look med kläder från Cars Jeans

I Zalandos välsorterade webbshop kan du enkelt se ut och beställa dina favoritplagg från det trendiga märket Cars Jeans. Detta är kläder för dig som inte är rädd för att sticka ut ur mängden, som har en tuff framtoning och bara älskar att dra blickarna till dig! Med sin distinkta storstadsprägel har Cars Jeans fångat ungdomars uppmärksamhet världen över. Det här är inga plagg för dig som vill smälta in eller bli någon annan, utan för dig som helt enkelt vill vara dig själv!

Här hittar du kläder för modemedvetna killar och tjejer, och fina plagg för barn likaså. Välj mellan ett stort antal byxor, tröjor, jackor och skjortor, och sätt ihop en tuff och trendig look. När man känner sig som sig själv mår man som allra bäst, så var inte rädd för uttrycka dig genom en personlig och läcker klädstil. Beställ kläder från Cars Jeans hos Zalando och låt ditt sanna jag se dagsljuset!