Populära filter
30 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Skandinaviskt avant garde-mode från Carin Wester

Carin Wester är en av de mest intressanta modeskaparna i Skandinavien och har vunnit ett flertal modepriser för sina avantgardistiska kreationer. Här på Zalando hittar du ett stort utbud av kläder från modeskaparen.

Carin Westers kläder kännetecknas av en cool minimalism och en känsla för kvalitativa detaljer. Här hittar du kläder som går att bära både till vardags och till fest. Här är det en balans mellan expressiva plagg och minimalistisk stil tillsammans med sofistikerade detaljer som gäller.

Det svenska modevarumärket grundades 2004 och fokuserar på att skapa moderna silhuetter med högkvalitativa material. Här är målet att skapa en unik garderob med tidlösa och ikoniska plagg för alla tillfällen.

Lekfullhet som höjer din modenivå

Genom att blanda sofistikerade toner och dämpade nyanser med lekfulla silhuetter får du unika plagg från Carin Westers kollektioner. Här hittar du plagg som passar både till jobbet, till vardags och till utekvällen. Med dessa avantgardistiska och nyskapande plagg får du direkt en hög modefaktor.

I kollektionen hittar du bland annat tidlösa ytterplagg som rakt skurna skinnjackor och a-linjeformade kappor. Med raka och rena linjer får du en minimalistisk och voluminös silhuett som ger dig en trendig men ledig stil. Dessa plagg håller säsong efter säsong och kommer i högkvalitativa och tåliga material.

Här hittar du även en mängd unika blusar och toppar att matcha med tidlösa byxor och nyskapande kjolar. Till vardags kan du välja mjukt stickade toppar matchade med jeans och klackar, en look som fungerar både till kontoret och till afterwork.

Hållbara och högkvalitativa material

Carin Wester använder både hållbara och högkvalitativa material i sina produkter. Detta gör att plaggens livslängd ökar vilket bidrar till mindre svinn och snabbförbrukning av produkter. Med högkvalitativa material får du även snitt och fall som håller i flera säsonger. Här är tanken att din garderob ska räcka under en lång period för ett shoppande med mindre miljöpåverkan.

Du hittar även flera plagg tillverkade av ekologiska material. Dessa är odlade utan syntetiska bekämpningsmedel vilket kräver mindre vattenförbrukning än traditionellt jordbruk. Genom att följa Zalandos hållbarhetsmärkning kan du enkelt se vilka produkter som är skapade på ett sätt som påverkar miljön i mindre utsträckning än konventionella produkter.

När du shoppar på Zalando kan du filtrera din sökning på produkter som är hållbara för att vara säker på att du shoppar med gott samvete. För varje produkt som har vår hållbarhetsmärkning kan du läsa mer om hur den uppnår våra krav på en hållbar produktion.