Katalog

Populära filter
1 509 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Klassisk italiensk stil med Calzedonia

När det kommer till tights, strumpor och badkläder är Calzedonia kända för sin höga kvalitet. Varumärket har skapat tights sedan 80-talet och är det självklara valet för rätt kombination av kvalitet och trend.

Vare sig du söker klassiska strumpbyxor och stay-ups eller moderna och tuffa tights hittar du produkter i Calzedonias kollektion som passar. Här finns en mängd olika storlekar och längder i tåliga material som inte repas upp eller lätt går maskor på. Calzedonia har till och med skapat egna varianter av material som är extra stretchiga och tåliga.

Kollektionen ger en hög nivå av elegans, men du hittar även produkter med lekfullhet och känsla. Här får du badkläder i feminin stil med blommiga mönster såväl som eleganta och minimalistiska helsvarta plagg.

En ny nivå på material med Calzedonia-produkter

Kanske har du aldrig lagt särskilt stor vikt vid valet av strumpor och strumpbyxor, men detaljer kan göra all skillnad för din look. Med Calzedonia produkter slipper du fula maskor och noppor tack vare deras höga nivå på material och textil.

Calzedonia har tagit fram en ny typ av stretchigt material för tights och strumpbyxor. Detta material är gjort för att vara så tålig som möjligt och för att hålla säsong efter säsong. I stället för att materialet lätt repas upp och lämnar synliga maskor kan du dra i det utan att det går sönder.

Även när det kommer till det material som använts för badmode har varumärket fokuserat på tåliga och skyddande textilier. Här används till exempel material som skyddar mot klor och UV-strålar. Detta gör att plaggen inte bleks eller förlorar sin färg vare sig i poolen eller på stranden.

Hållbart mode i klassisk Calzedonia-stil

Calzedonia är kända för sin eleganta och klassiska stil, och här hittar du design som känns tidlös och sofistikerad. Med designdetaljer som synliga retrosömmar eller minimalistiska skärningar får du en smickrande och figurnära passform.

Du hittar även produkter som har tagits fram med miljö och klimat i åtanke. Bland annat har varumärket satsat på att skapa kläder och accessoarer tillverkade av återvunna material. Kriteriet för detta är att varje del av tillverkningsprocessen ska säkerställa miljövänlig tillverkning och ett socialt ansvarstagande för produktionen. Genom att välja dessa produkter bidrar du till en mindre miljöpåverkan.

Att köpa produkter som använder återanvända material bidrar till minskat svinn och längre livslängd för textilierna. För varumärkes kollektioner har det även säkerställts att produkterna är framtagna under ansvarsfulla produktionsprocesser under hela tillverkningen.