Katalog

Populära filter
17 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

CALANDO är märket som producerar allt som behövs för att göra ditt hem riktigt hemtrevligt, såsom badrockar, lakan, örngott och mycket mer. Deras textilier är både vackra, välarbetade och de neutrala färgerna och designerna gör att de passar in precis över allt. Dessutom tillverkar de mysiga ljuslyktor, dekorationer och annat som ger ett hem den där personliga och ombonade framtoningen. Till varje sov- och vardagsrum hör fina kuddar och stämningsfulla ljus från CALANDO.

Om ditt hem är stilrent och fräscht så kommer du säkerligen att uppskatta CALANDOs designer som är neutrala utan att någonsin bli opersonliga. Kombinera flera av deras produkter för en enhetlig look, eller peta in deras produkter lite här och där för att bryta av mot den stil som du redan har dekorerat med. Med inredningsartiklar som dessa kan man aldrig göra fel. Kort och gott så stavas allt som ger den där speciella mysfaktorn CALANDO!

Stilrent och hemtrevligt - inred med CALANDO

Hos Zalando hittar du de bästa inredningsartiklarna från CALANDO - dekorera ditt hem med stil och finess. Vad sägs om skira gardiner som släpper igenom ljus men ger lite extra avsikldhet och trivsel, eller en mysig morgonrock vars härliga känsla riktigt dröjer sig kvar på huden? Inred ditt sovrum med vackra lakan och fluffiga kuddar, och gör badrummet till en plats att trivas på med matchande badlakansset och ljuslyktor på badkarskanten. Att göra sitt hem till en trivsam plats är enkelt, och med inredningsartiklar från CALANDO blir processen ett rent nöje.

I Zalandos webbshop kan du smidigt och enkelt beställa dina personliga favoriter och börja planera förskönandet av din bostad redan idag. Det är alltid roligt att förnya sig och skaffa fräscha och kvalitativa saker, och endast en fin bordsduk eller en gosig pläd kan göra stor skillnad för hela rum. Kika på Zalandos utbud av artiklar från CALANDO och sätt fantasin i rörelse!