Katalog

48 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Klassiska kläder med iögonfallande mönster från By Malina

Tidlös och feminin design kombinerat med oemotståndliga mönster – det är orden som bäst beskriver By Malina. I deras sortiment kan du garanterat hitta ett plagg som får dig att känna dig speciell, oavsett om du letar efter en vacker klänning till bröllopsfesten eller efter en snygg kjol till poolpartyt.

Romantiska plagg som aldrig går ur tiden

Från början var målet att designa kläder som grundaren Malin Andrén saknade på den svenska marknaden. Plaggen skulle få varje kvinna att känna sig unik och vacker med hjälp av tidlösa silhuetter och iögonfallande mönster. Succén blev ett faktum och kläderna är numera uppskattade världen över. 

By Malina är ett svenskt märke som erbjuder ett handplockat sortiment med kreativa och romantiska klädesplagg – från kjolar och klänningar till toppar och kavajer. Märket är alltid ett säkert kort när du blir bjuden på exempelvis dop, bröllop eller en härlig brunch med kompisarna.

Inför varje kollektion tar By Malina fram nya mönster som kan kännas allt från romantiska och diskreta, till modiga och färgglada. Det är helt enkelt mönster som sticker ut från mängden och som sprider en härlig energi runt omkring sig. De genomtänkta materialvalen och handplockade tygerna gör att plaggen är av högsta kvalitet, och den klassiska designen gör att de aldrig går ur tiden – tidlöshet och hållbarhet som går hand i hand, med andra ord.

Så bär du upp mönstrat på bästa sätt

Att hitta ett tillfälle där du kan använda By Malinas kläder är knappast svårt, och samma plagg kan användas på flera olika sätt. Om du ska på fest kan du enkelt styla din klänning med ett par klackar och glittrande smycken, och om du ska till stranden är det snyggt att matcha med ett par sandaler och en slarvig knut i håret. 

För att få ut det mesta av den sprudlande känslan som kläderna ger, kan du låta dem stå i centrum och bara addera små, diskreta detaljer. Ett vinnande koncept kan till exempel vara att matcha mönstrets färg med skorna, örhängena eller handväskan.

Vi tycker att det är snyggt och roligt om man ibland vågar gå utanför boxen genom att testa oväntade kombinationer. Ta på dig en cool skinnjacka eller ett armband med nitar till den romantiska klänningen, så får du en spännande och intressant outfit som garanterat kommer att dra blickarna till sig.