Populära filter
53 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Stilrena kläder från Bruun & Stengade till gentlemannen

2004 skapades det exklusiva märket Bruun & Stengade i grannlandets huvudstad Köpenhamn av Niels Bruun och Peter Stengade. Det började med en liten kollektion av skjortor och har idag växt till att bli ett internationellt märke. Bruun & Stengade går efter mottot att ”äkta mode ska viska och inte skrika”, vilket syns i de diskreta, välsydda och perfekta material som använts. Dessutom hittar du aldrig stora loggor på klädesplaggen.

De stilrena kläderna går bra att bära till vardags såväl som till fest. Då företaget började med att skapa skjortor har detta fortsatt att vara det klädesplagg som är grunden till företaget och därför kan du enkelt hitta flera olika modeller samt färger.

Förutom skjortor hittar du även stilrena stickade tröjor som går bra att bära över skjortan när dagarna är lite kyligare. För de varmare dagarna hittar du bland annat kortärmade pikétröjor.

En enhetlig outfit

Bruun & Stengade har förstått hur viktigt det är att kunna erbjuda en hel outfit. De har därför även skapat tidlösa byxor samt shorts som lätt kan matchas med skjortan eller tröjan.

Som om inte det vore tillräckligt finns även hela kostymer att köpa, för att försäkra dig om att den passar kan du enkelt följa måtten som finns under produktinformationen på Zalandos hemsida eller chansa och beställ hem för att testa i lugn och ro.

Då Bruun & Stengade har fokuserat på ett diskret mode är även färgerna väldigt jordnära och neutrala. Du hittar allt från beigea, gråa, blåa, gröna, bruna och svarta färger.

Stilrena herrkläder året runt

Att komma från Köpenhamn innebär att man måste skapa en kollektion för alla årstiderna, därför hittar du ett varierande erbjudande beroende på säsong från Bruun & Stengade på Zalando. För vinterhalvåret hittar du stilrena kappor, tjockare skjortor och varma koftor. På sommarhalvåret är skjortorna lite tunnare, jackorna likaså och självklart hittar du även stilrena shorts.

Bruun & Stengade försöker hela tiden vara innovativa med deras utbud och därför kan du ibland hitta plagg där du får två stycken i en. Tillexempel en kappa med en tillhörande väst för att göra kappan lite varmare på de kyligare dagarna. Ett annat exempel är såklart kostymerna som alltid kommer med en byxa och kavaj.

Bruun & Stengade är märket för dig som vill bära enkla men stilrena kläder skapade speciellt för män. Köp olika kostymbyxor och skjortor och matcha för att skapa din unika personliga stil.