accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLA SVERIGES FAVORITMÄRKEN

FRI FRAKT OCH RETUR*

100 DAGARS ÖPPET KÖP

EN KÄRLEKSHISTORIA

Bröllopssäsong med stil

Förlovningsfester, möhippor, bröllopsfester – det är dags att fira kärleken. Oavsett om du är gäst, tärna eller själv är den som ska säga ja, så har vi ett stort utbud av festkläder som passar både dig och klädkoden. Somriga volanger eller minimalistisk perfektion? När du hittat din look kan du bara slappna av och njuta av festen.

Festen kan börja

Det ligger kärlek i luften. Samla vännerna till en rolig fest ni sent kommer att glömma. Från romantiska volanger till enkel elegans – upptäck vårt utbud av vackra klänningar att skåla för kärleken i.

SE MER

En oförglömlig dag

Varför klä ut er när ni kan klä upp er? Inta natten med stil – och brudens bästa vänner – för en sista utekväll som single ladies.

SE MER

OSA med stil

Som bröllopsgäst är du med och sätter stämningen. I romantiska pasteller eller somriga blommor är du redo att mingla med brudparets släkt och vänner.

SE MER

Alltid vid din sida

Bli förälskad i någon av våra sagolika klänningar. Välj bland underbara tyger och lekfulla silhuetter och säg ja till en outfit som du kommer att vilja bära om och om igen.

SE MER

Säg ja!

Det är DIN dag! Vilken typ av brud är du? Modern, traditionell eller kanske en blandning av båda. Välj det som känns rätt för dig och skapa looken du drömt om.

SE MER

Mjuka linjer

Hemligheten bakom en silhuett är det innersta lagret. Bland vårt utbud av underkläder och shapewear hittar du modern design som boostar självförtroendet på den stora dagen.

SE MER

Festligt och stiligt

FINKLÄDER TILL BARN

SE MER

SÄSONGENS FESTKLÄDER

Märken du kommer att älska