Katalog

Populära filter
1 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Cross Sportswear har kläderna för dig med ett aktivt liv

Idrottsvärlden och modeindustrin blir ständigt mer och mer sammankopplade med varandra. I vissa sporter förväntas du nästan uttrycka dig med snygga kläder och härliga färgkombinationer. Därför finns Cross Sportswear som erbjuder moderiktiga och funktionella träningskläder för både män och kvinnor, som är anpassade för en aktiv livsstil. 

Trendiga och funktionella kläder med hög kvalitet

Cross Sportswear skapades av två frustrerade golfare som ansåg att det inte fanns några regnkläder som var anpassade för att kunna göra en bra sving. Deras frustration blev början på en riktig succé, och numera innehåller deras sortiment snygga, trendiga och funktionella träningskläder som ger både män och kvinnor full rörelsefrihet på golfbanan.

Genom att kombinera sin unika kunskap och erfarenhet inom material med en fingertoppskänsla för mode, har man tagit fram ett brett sortiment som passar perfekt på både för den aktiva livsstilen och till vardags. Välj mellan svala pikéer, shorts och kjolar, samt byxor, långärmade tröjor och varma jackor. 

Sportkläder på en helt ny stilnivå

På golfbanan får du möjlighet att uttrycka dig själv genom ditt personliga klädval. Du kan skapa din egen stil genom att kombinera olika starka färger och vågade mönster med enfärgade och mer stilrena plagg. Testa dig fram för att hitta det som du känner dig bekväm i. Med snygga träningskläder från Cross Sportswear kan du utöver stilen även vara säker på att dina kläder har bästa möjliga funktion.

Kollektionerna är den perfekta balansen mellan funktionalitet och stil. Med sina rena linjer och smakfulla mönster och tryck kommer du att sticka ut när du lever din aktiva livsstil – och du kommer kunna göra det samtidigt som du får till den där perfekta golfsvingen. Plaggen har verkligen tagit sportmodet till en helt ny nivå!