Breda skor

Snyggt och skönt med våra bredare skomodeller

Upptäck sortimentet

Partyklackar

Komplettera festlooken med ett par klackar med bred läst.

Se mer

Gå steget före i vinter

Från de senaste trenderna till klassiker som aldrig går ur modet. Hos oss hittar du skor som är lika sköna som snygga.

Vanamo Korell

Inköpare, Damskor

Våra favoritmärken

Breda skor

Bekvämlighet i fokus bland breda skor för dam. Vi vill alla känna oss eleganta utan att utsätta fötterna för onödigt lidande, och vad passar då bättre än att placera dem i en rymlig modell som ger bra utrymme för foten. Ankelboots, ballerinas eller stiliga stövletter - välj lågskor eller klacka upp för lite höjd i enlighet med dagens outfit.

Fotriktig fashion i bekvämt breda skor

Modevärlden rör sig allt tydligare mot att tillämpa trender med en ändamålsenlig användbarhet. Detta innebär stilenliga skor som är fotriktiga och sköna och samtidigt har en hög modegrad. Vi kan inte göra annat än att omhulda riktningen som kallas funktionell fashion. I samma snygga design men med en rymligare yta hittar du extra breda skor som är anpassade för en hel dag på jobbet, shoppingrundan eller promenaden. Klassiska stövletter med klack är utmärkta att matcha till croppade tygbyxor eller kjol för en chic kontorslook, medan sandaletter och slip-ins är perfekta modeller för en svalare säsongsklädsel med jeans. Det finns all anledning att tänka på att vara modemässigt snäll mot fötterna oavsett outfit.

Breda skor för bra komfort

Extra breda skor gör sig särskilt bra i material som läder som dessutom formar sig efter foten. Följ fotens riktning i detta naturmaterial för maximal komfort. De sitter dessutom skönt på foten hela dagen, även om du står upp mycket i jobbet eller värdesätter långa shoppingrundor. Skorna är det som avrundar din klädsel och skapar helhet. Välj bland moderiktiga alternativ i naturnära färger som svart eller brun som enkelt smälter in i din outfit, eller satsa på något accentuerande i en avvikande kulör. Alternativ med lätt fodring som både lindar in fötterna mjukt och värmer när det är lite kyligt. I takt med att modevärlden anammar kombinationen mellan trend och användbarhet anpassar vi oss i särskilt sköna skodon. Vi väljer extra breda skor i extra elegant utförande för en evigt chic komfort.

Visa mindre

Vad sägs om 10% rabatt på nästa beställning? *

Anmäl dig till Zalandos nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa beställning, plus stilinspiration och exklusiva erbjudanden direkt i inkorgen.

I vår integritetspolicy kan du läsa mer om dataskydd på Zalando.