Katalog

Populära filter
62 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

BRAX – byxspecialisten för trendälskaren som gillar att vara bekväm

Med drygt 130 år av erfarenhet på modemarknaden och tysk precision inom skrädderi, erbjuder BRAX kläder för alla kroppar och tillfällen. Märket, som till stor del inriktar sig på byxor, utlovar en perfekt passform för både män och kvinnor och passar för dig som värdesätter kvalitet och komfort.

Mode att må bra i vid alla tillfällen

Märkets "Feel Good"-motto genomsyrar allt de gör, från klockren passform till materialval och stil. Är du ute efter bekväma kvalitetsbyxor så har du hittat rätt. Märkets tolkning av modetrender är medveten och välbalanserad, vilket resulterar i stiliga plagg som lätt blir dina nya favoriter, säsong efter säsong.

Med BRAX fixar du en look som utstrålar modernitet. De har byxor med olika midjehöjd, midjevidd och benvidd för att passa just din kroppsform. Kombinera gärna ett par byxor med sortimentets matchande överdelar för att fullända dina outfits.

Så mycket mer än bara byxor

Företaget har sedan länge framgångsrikt positionerat sig på modemarknaden med flera kollektioner. Exempelvis har BRAX olika och ursnygga jeansmodeller som erbjuder något för varje smak. De är dessutom experter på smarta skärningar och slimmade linjer. I deras utbud hittar du både snäva modeller som framhäver figuren och mer avslappnade passformer med fint formad silhuett.

För alla män med aktiv livsstil finns stilsäkra manchesterbyxor i mjuka, elastiska material, medan det för dem med långa dagar på kontoret blir bekvämare med märkets tjusiga kostymbyxor. I herrkollektionen finns även mer sportiga femficksmodeller med innovativa tekniska lösningar för ökad komfort. De skapar både en värmebalans och låter huden andas, vilket gör dem lika bekväma inne som ute. 

Även om märkets huvudfokus ligger på byxor så kan du även njuta av kompletta modekollektioner med T-shirts, blusar, skjortor, stickat och kavajer. Precis som underdelarna, utstrålar överdelarna inte bara avslappnad elegans, utan också ypperlig kvalitet som lever bortom säsongens modenyck.