Katalog

Populära filter
16 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

BOUCLÈME – räddningen för lockigt och vågigt hår

Om du har hår med självfall så vet du att det behövs bra produkter för att ditt hår ska trivas. Lockigt hår behöver mer fukt än rakt, eftersom det tenderar att vara torrare. Dessutom är det känsligare för vädret, och är det regnigt ute blir håret lätt frissigt. Om du har testat massor av hårvårdsprodukter utan att hitta rätt kan du sluta leta, för nu är det dags att prova BOUCLÈME.

BOUCLÈME är ett brittiskt hårvårdsmärke som är specialanpassat för just lockigt hår. Deras produkter inkluderar både det du behöver för daglig hårvård, såsom schampo, balsam och inpackning, samt stylingprodukter som ger håret glans och definierar lockarna.

Allt hår är olika, och därför har vi på Zalando tagit in en blandning av hårvårdsprodukter från det här härliga märket. Om ditt hår känns torrt och sprött kan du testa en hårolja som lägger sig som en skyddande hinna, samtidigt som den ger håret näring på djupet. Och när du vill få till riktigt studsiga lockar så är deras styling gels precis vad du behöver.

Ta lockarna till nästa nivå med BOUCLÈME

BOUCLÈME:s eget valspråk är ”curls redefined”, och deras produkter gör det verkligen annorlunda att ha lockigt hår. Många med lockar känner att deras hår är oförutsägbart. Vissa dagar är det risigt och du tänker att det måste vara dags för en klippning. Medan andra dagar har du, utan att du vet varför, en äkta bra hårdag med filmstjärnehår som du bara måste visa upp för världen.

Fördelen med produkter från BOUCLÈME är att du själv kan styra över ditt hår och se till att du har en bra hårdag varje dag. Produkterna är också perfekta om du vill få långt hår, eftersom de vårdar håret så risken för torra och kluvna toppar minskar. Det gör att du måste klippa av mindre, och på så vis blir håret längre snabbare.

Så använder du hårvårdsprodukterna bäst

Innan du testar en produkt för första gången är det bra om du läser på förpackningen hur den ska användas. Schamponera gärna håret två gånger. Den första gången rengörs håret och den andra gången får de aktiva ingredienserna en chans att verkligen göra nytta. Dessutom försvinner spår från gamla produkter och smuts bättre om du använder schampo två gånger. Schamponera endast hårbotten. Längderna blir rena ändå när du sköljer ur håret. Då använder du mindre produkt och sliter mindre på håret.

Många stylingprodukter för lockigt hår är bäst att använda när håret är fuktigt, eftersom lockarna då drar ihop sig på rätt sätt från början. Krama gärna in produkten i håret och fluffa till lockarna, snarare än att kamma igenom håret när du lagt i produkten.