accountaccountbagbagzalando logomenu

Alla Sveriges favoritmärken

FRI FRAKT OCH RETUR*

100 dagars öppet köp

RÖSTA DIG HELA VÄGEN TILL KÖPENHAMN
RÖSTA PÅ DIN FAVORITBLOGG Fyra kategorier, fyra svenska vinnare, fyra nordiska vinnare: jakten på 2015 års bästa modebloggar har börjat. Stötta din favoritbloggare eller delta själv i kategorin People’s Choice – du kan vinna ett presentkort på 3000 kr eller ett Zalando Fashion Pass till den stora avslutningsgalan i Köpenhamn, inklusive flyg, hotellövernattning och styling! Följ bara de här stegen...
STEG 1/3 Välj din svenska favoritmodeblogg och ge ditt stöd genom att klicka på “Rösta här” här nedanför. P.S. Du kan också rösta på din egen blogg – var med och tävla!
STEG 2/3 Kopiera och klistra in din favoritbloggs URL-adress i rutan, fyll i dina kontaktuppgifter och acceptera de Allmänna villkoren. Skriv också en kort motivering till varför just den här bloggen borde vinna. Och om du vill få uppdateringar kring de senaste trenderna och exklusiva kampanjer, kryssa i för att prenumerera på vårt nyhetsbrev!
STEG 3/3 Skicka in din röst eller ditt tävlingsdeltagande genom att klicka “Rösta nu”. Lycka till, och hoppas att vi ses i Köpenhamn! Om du är bloggare, kom ihåg att lägga till röstningsknappen på din blogg.
Runda 1: People's Choice Sverige – rösta här!
Nominera din blogg!
Klicka på "Rösta nu" och klistra sedan in URL-adressen till din favoritblogg. PS. Det kan vara din egen blogg!
Rösta NU

Lägg till en röstningsknapp på din blogg

skaffa den här
Möt vinnarna av People's Choice 2014

Danmark: Lisa

lisakastleen.dk

En blogg som kännetecknas av sin avskalade stil, och där den nordiska vinnaren fokuserar på tre nyckelelement: mode, musik och beauty.
lisa
viktoria

Sverige: Viktoria

viktoriam.se

Stylisten och modellen Viktorias coola, minimalistiska stil och hennes visuellt oemotståndliga blogg är en ständig källa till inspiration.

Finland: Vilma

vilmap.com

Nyfikenhet, passion och viljan att lära sig något nytt: Vilmas blogg ger färsk inspiration till alla som är intresserade av mode och hälsa.
vilma
vilma

Norge: Jeanette

wa2wo.com

Jeanette blandar vardagshistorier och samhällskommentarer med tips om skönhet, mode, fitness och makeup.
Och de nominerade är... Kom i stämning med förra årets utgåva