• Blind Barber - WATERMINT GIN DAILY FACE CLEANSER 150ML - Ansiktsrengöring - - - 0
  • Blind Barber - WATERMINT GIN DAILY FACE CLEANSER 150ML - Ansiktsrengöring - -

WATERMINT GIN DAILY FACE CLEANSER 150ML - Ansiktsrengöring

209,00 krInkl. moms
150 ml (139,33 kr / 100 ml)

Denna Daily Face Cleanser har utvecklats noggrant för att ta bort smuts och fett ur porerna och för att förse huden med naturliga fuktighetsämnen och örtextrakt. Använd dagligen för att förhindra utbrott av akne. Ansiktet känns angenämt svalt, frä...

Rekommenderad användning

Fukta ansiktet med vatten och ta en liten mängd av cleansern i händerna och arbeta upp ett skum. Applicera i små cirklande rörelser på ansiktet. Tvätta av med varmt vatten och upprepa vid behov.

För vem

BehovFet hud, Irriterad hud

HudtypAlla hudtyper

Produktinformation

KonsistensGel

Volym150 ml

ArtikelnummerBLS32G001-S11

Aktiva ingredienser

| Enbär: Enbär är inte bara den viktigaste ingrediensen i gin. Här har de även fått en viktig plats i rakkrämen tack vare sina naturliga antiseptiska och antibakteriella egenskaper.

Alla ingredienser

Ingredienser

Water/Aqua/Eau, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine Glycerin, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Menthyl Ethylamido Oxalate, Phenoxyethanol, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Juniperus Communis Fruit Extract, Angelica Arc...

Vad sägs om 10% rabatt på nästa beställning? *

Anmäl dig till Zalandos nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa beställning, plus stilinspiration och exklusiva erbjudanden direkt i inkorgen.

I vår integritetspolicy kan du läsa mer om dataskydd på Zalando.