accountaccountbagbagzalando logomenu

Alla Sveriges favoritmärken

FRI FRAKT OCH RETUR*

100 dagars öppet köp

Black Friday Klockor

322 artiklar
322 artiklar

Black Friday-klockor för både stilsäkra outfits och punktlighet i vardagen

Vi vet alla att en välplacerad accessoar är pricken över i:et för en lyckad look. Din outfits succé ligger i detaljerna och en klocka är en både praktisk och elegant detalj som höjer stilnivån. Bland våra Black Friday-klockor hittar du allt från iögonfallande klockor i sportig stil till eleganta ur i guld- och silvertoner. Låt din klocka spegla din personlighet för en accessoar som, bokstavligt talat, aldrig går ur tiden.

Medan klockans praktiska funktion i dagens samhälle inte längre är lika viktig som den en gång varit är denna accessoar en av de mest grundläggande modetillbehören. Vare sig du är en person som gillar att accessorera med smycken och tillbehör eller håller en mer minimalistisk stil är klockan en klassisk detalj. Med rätt ur plockar du extra stilpoäng.

Bland Black Friday-klockorna finns något för alla stilar. Till en stilren och elegant stil passar designerklockor med armband i polerat stål eller ädelstål med enkla, analoga urtavlor. Välj mellan ur med antingen kronografisk urtavla eller minimalistisk display som endast har visare. För en klassisk vintagestil kan det vara snyggt att välja ett diskret skinnband istället för de mer iögonfallande stålarmbanden.

Stora urtavlor och breda armband för en modern känsla

I stark kontrast till de klassiska urtavlorna med stål och läderarmband samt urtavlor i guld och silver, hittar du sportiga klockor med futuristisk anda. Med tjocka armband i matta och vattentäta konstmaterial eller silikon utstrålar du en moderiktig och modernistisk stil. Välj klockor med digitala tidtavlor istället för analoga om du vill visa upp din förkärlek för teknologi.

Om du söker en accessoar som inte bara förhöjer din stilnivå men som också är en iögonfallande modedetalj i sig kan du leta efter en mer färgstark design. En avslappnad look med neutral färgskala kan direkt förstärkas av en klocka med både armband och urtavla i samma neonfärgade kulör. Testa exempelvis en neonrosa ton till denimfärger eller ett gult silikonarmband till en helsvart outfit. En annan idé är att välja en klocka i klassisk stil men med en urtavla i glitter eller blommönster för en annorlunda accessoar.

Black Friday-klockor för hälsa och sport

Om extra funktioner är viktigt för dig i ditt val av klocka kan du leta efter ur med tidtagning, alarm, datumangivelse och upplyst display. Du hittar även så kallade smartwatches som har funktioner som touchscreen, usb och bluetooth. Om du vill hålla koll på din hälsa kan du välja klockor med pulsmätare och stegräknare eller klockor som mäter dina sömnvanor.