Katalog

Populära filter
34 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Upplev känslan av att vara dig själv med hudvård från Benton

Skönhet kommer inifrån, och det vackraste ansiktet är alltid det som berättar din egen historia. Att huden åldras ska inte innebära att du inte kan känna dig nöjd med bilden som reflekteras när du ser dig själv i spegeln. Genom att använda Bentons skonsamma, vårdade och skyddande hudvårdsprodukter får du uppleva känslan av att vara dig själv längre.

De förstklassiga produkterna i hudvårdserien från Benton är inspirerade av berättelsen om den otroliga Benjamin Button, som i stället för att åldras blev yngre och yngre med åren. Trots att ingen av oss kan vrida tillbaka klockan på riktigt är det möjligt att få huden att må bättre och bättre, med hjälp av vårdande produkter som tillgodoser dess grundläggande behov. I serien hittar du återfuktande krämer, skyddande serum och ansiktsmasker för olika behov och hudtyper. Det finns även krämer som har en lugnande effekt på irriterad hud och produkter som tagits fram för att reducera den synliga förekomsten av rodnader på huden.

Naturnära ingredienser som gör gott

Produkterna i den omtyckta hudvårdsserien har skapats av märkets egna specialister. Varje produkt är uppbyggd av en specialutvecklad formula. I utbudet hittar du krämer, serum och andra produkter som tillverkats av naturnära ingredienser med vårdande, skyddande och revitaliserande egenskaper. Eftersom din hud förtjänar det bästa som naturen har att erbjuda använder Benton färska ingredienser med aktiva substanser från naturens eget skafferi, som till exempel extrakt från grönt te, aloe vera, morot och kakao. Varje naturlig ingrediens har specifika styrkor och egenskaper som hjälper huden att må bra.

Eftersom produkterna har naturnära ingredienser och naturliga konserveringsmedel som bas kan de av hållfast- och hållbarhetsskäl inte massproduceras. I stället levereras de i lagom små förpackningar, så du smidigt och lätt kan vårda din hud med dina färska produkter innan sista utgångsdatumet. De nätta och eleganta förpackningarna för dessutom med sig en exklusiv känsla.

Ett ansvarsfullt val

Benton är inte bara ett märke som associeras med hög kvalitet. Det är även rätt val för dig som bryr dig om etisk och ansvarsfull konsumtion. Märkets produkter testas inte på djur. Vidare finns det en utarbetad strategi för miljö och hållbarhet. Produkternas PETA-certifiering fungerar som ett kvitto på att du som konsument och kund har gjort ett ansvarsfullt, medvetet och hållbart val.

Genom att unna din hud produkterna i den här serien visar du även ansvar mot dig själv. Produkternas vårdande och skyddande egenskaper har utvecklats för att du ska kunna uppnå långsiktiga resultat med din dagliga hudvård. Tanken är att de ska ingå i en hälsosam och långsiktig hudvårdsrutin. Du får njuta av hud som mår bra på sikt och inte bara i stunden. En regelbunden användning av hudvårdsseriens krämer, ansiktsmasker och ansiktsvatten kan hjälpa dig att motverka intensiteten och förekomsten av synliga ålderstecken på sikt. Din hud återfuktas och vårdas på djupet. Huden revitaliseras, tillförs lyster och skyddas från yttre påfrestningar tack vare de naturnära ingredienserna som de specialframtagna recepten består av. Resultatet är att du får känna dig som den bästa versionen av dig själv, år efter år.