Filter1

Bellfield
Katalog

26 artiklar

Det var i sjuttiotalets London som Bellfield först såg dagsljuset, och sedan dess har de hunnit etablera sig och bli en riktig storsäljare. Inspirationen hämtas ifrån världens alla hörn och kanter såsom den klassiska amerikanska arbetarmunderingen och olika etniska färger och tryck - med dessa plagg går du från ordinär till exotisk i ett nafs! Bellfield designar både dam- och herrmode, och de månar om sin breda kundkrets genom att hålla låga priser och hög kvalitet.

Med dessa färgsprakande och kreativa plagg kan du vara ledigt välklädd såväl som redo för fest, och att sätta ihop en egen, unik look är enkelt. Bellfield är märket med blick för detaljer och deras kläder har helt enkelt det där som man brukar kalla "det lilla extra". Mönster, knappar, fickor eller udda snitt och skärning - det finns många detaljer som gör att plaggen sticker ut, och man kan inte annat än att bli inspirerad.

Bellfield - unikt mode för både dam och herr

Hos Zalando kan du köpa läckra dam- och herrkläder från Bellfield och skapa en riktigt unik och personlig stil. Att matcha udda färger och mönster är en stor hit i modevärlden, och med detta utbud är det enkelt att vara trendigare än någonsin förr. Här hittar du allt ifrån luftiga shorts och somriga t-shirts till rejäla sweatshirts och varma vinterjackor, så att du ska kunna rusta dig inför alla väder och säsonger.

Ett piggt och fräscht yttre smittar av sig på humöret. Just därför designar Bellfield sådana roliga och påhittiga plagg. Stilrent och enkelt i all ära, men vissa dagar som känns sådär hopplöst grå bara kräver lite extra vitsiga inslag. Det sägs ju att man inte har det roligare än man gör sig, vilket Bellfield verkligen har tagit fasta på. Mörka höstdagar går från ruggiga till mysiga med en riktigt ombonad och kulört outfit, så sätt färg på vardagen med favoritplaggen från Bellfield - gör din beställning hos Zalando idag!